Mijnwebpartner Artikel Blog
Zakelijke dienstverlening

Horeca kleding

Horeca kleding

Er zijn veel bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het bedrukken van merchandise en bedrijfskleding voor in de horeca. Hierbij kan gedacht worden aan ’t shirts, sweaters, of sportkleding. Ook bieden de bedrijven een assortiment aan draagtassen, bidons, USB-sticks, paraplu’s en andere leuke hebbedingetjes. De bedrijven zijn zich inmiddels ook online gaan vestigen en dat zorgt voor een goedkopere service.

De meeste bedrijven bedrukken producten met een bedrijfslogo, slagzin, bedrijfsnaam of een ander onderwerp wat door u zelf kan worden uitgekozen. In de productie doet de bedrijfskledingzaak dit met zeefdruk, borduursel, digitale druk of met Sanflex transfers. De levensduur en kwaliteit van de bewerking zijn voor de horeca bedrijfskleding specialist het belangrijkst. Daar ligt dan ook de focus op. De meeste bedrijven het als een uitdaging om zowel kwalitatief als visueel een balans te zien verkrijgen en daar proberen ze dan ook in uit te blinken.

Horeca kleding kopen

Horeca kleding biedt bedrijven de kans om op een fatsoenlijke manier de huisstijl naar buiten toe te dragen. Daardoor kunnen horeca ondernemingen zich onderscheiden op de concurrentie. De zaak die zich specialiseert in de bedrijfskleding voor horeca werkt hier dus ook graag aan mee. Door de bedrijfskleding met borduursels of bedrukkingen te versieren biedt de kleding al snel een onderscheidende factor ten opzichte van de concurrentie. Niet alleen de kleding voor obers of serveersters is verkrijgbaar. Ook promotieschorten. Kelnersloven, zakelijke sjaals en stropdassen zijn te verkrijgen bij het bedrijf dat zich specialiseert in het bedrukken en ontwerpen van bedrijfskleding.

Via de website kan eenvoudig een offerte worden aangevraagd. De offertes zijn altijd geheel vrijblijvend en verplicht u dus tot niets. De meeste bedrijven leveren ook onbedrukt textiel vanaf 10 stuks. Textiel dat onbedrukt is kan alleen worden omgeruild in overleg met de verkoopafdeling. Alle prijzen die op de site worden weergegeven zijn exclusief 21% BTW.

http://www.shirtsenzo.nl/