Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een specialist in het plaatsen van een GEWI anker

Bent u op zoek naar een specialist voor het plaatsen van een GEWI anker, ook wel GEWI paal of strenganker genoemd? Schakel dan de hulp in van De Vries Titan. Dit aannemersbedrijf is gespecialiseerd in verbuisd boren, waarbij gebruik wordt gemaakt van GEWI anker. Zo een anker fungeert als funderingselement en bestaat uit een stalen staaf met een schroefdraad. Om deze staaf zit een cilindervormig groutlichaam die de staaf kan beschermen tegen corrosie. De experts van De Vries Titan hebben genoeg ervaring op het gebied van verbuisd boren en weten deze ankers voor diverse toepassingen in te zetten.

Het plaatsen van GEWI ankers

Bij het plaatsen van GEWI ankers wordt een enkele of dubbele boorbuis gebruikt. Het GEWI anker wordt vervolgens in deze buis geplaatst. Maakt u gebruik van de diensten van De Vries Titan? Dan wordt er waarschijnlijk gewerkt met een dubbele boorbuis. Deze boorbuizen zijn namelijk zeer geschikt voor de binnensteden en komen bovendien dieper dan de enkele boorbuizen. Het GEWI anker kan vervolgens voor diverse toepassingen gebruikt worden: als verankering in een damwand, als funderingsherstel of als trek- en drukpalen in een beperkte ruimte bijvoorbeeld. Om kwaliteit te garanderen kiest u altijd voor De Vries Titan. Deze specialist heeft genoeg ervaring en beschikt bovendien over de nieuwste technieken en de meest deskundige medewerkers.

Neem contact op met deze specialist bij vragen

Wilt u graag een specialist inschakelen voor verbuisd boren met GEWI ankers of andere werkzaamheden? Bij De Vries Titan heeft u meerdere mogelijkheden. Bezoek de website van deze specialist en bekijk voor welke diensten u deze experts in kunt schakelen. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van De Vries Titan via hun website. Zij staan u graag te woord met een passend en deskundig advies.

https://devriestitan.nl/