Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een oplossing op maat voor jouw gevelonderhoud in Zuid-Holland

Bij CCP International BV, ook wel CCPI genoemd, ben je verzekerd van een oplossing op maat als het gaat om gevelonderhoud in Zuid-Holland. Deze specialist ontwikkelt al jarenlang hoogwaardige reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten voor gevelonderhoud vanuit Krimpen a/d Lek en doet dit bovendien conform diverse richtlijnen en normen. Ben jij als schoonmaak-, bouw- of gevelonderhoudsbedrijf op zoek naar een specialist in gevelonderhoud in Zuid-Holland die jou kan voorzien van innovatieve oplossingen? Dan ben je bij CCPI aan het juiste adres. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Onderhouden, beschermen en reinigen van diverse ondergronden

De producten van CCPI zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo kun je de oplossingen van deze specialist gebruiken voor het verwijderen van of het beschermen tegen graffiti, maar ook voor gevelreiniging, het beschermen en reinigen van aluminium, het hydrofoberen en impregneren van gevels en het onderhouden van een object. Met name door de ervaring en opgedane kennis van deze specialist weten ze voor ieder project een oplossing op maat aan te bieden. Dat is bovendien niet het enige waar deze experts mee van dienst kunnen zijn. Ze denken namelijk ook graag proactief met je mee in het proces, bijvoorbeeld door een uitgebreid projectadvies te schrijven. Hierbij brengen ze de ondergronden op verschillende punten in kaart om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

Bekijk de recente projecten van deze specialist

Ben je benieuwd wat CCPI voor jouw bedrijf in Zuid-Holland kan betekenen op het gebied van gevelonderhoud? Bekijk dan de recente projecten van deze specialist en ontdek de mogelijkheden. Voor zowel het beschermen, het onderhouden als het reinigen van jouw gevel kun je gebruik maken van de maatwerkoplossingen van CCPI. Bezoek de website voor meer informatie en neem eventueel contact op met de experts bij vragen. Zij zijn jou graag van dienst met passend advies.

https://www.cleaningcareproducts.com/