Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontvang perfect maatwerk met het CNC freeswerk van deze specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw CNC freeswerk professioneel kan uitvoeren? Dan is Overlasko Konstruktie BV uit Nieuwdorp, vlak bij Middelburg, uw ideale partner. Al sinds 1993 voeren de specialisten van dit bedrijf diverse werkzaamheden op het gebied van frees- en draaiwerk uit. Dit doen zij met Computer Numerical Control (CNC), een computergestuurde techniek met een foutmarge die nihil is. Lees verder en ontdek wat deze aanbieder voor u kan betekenen!

Tijdens het gehele proces wordt slechts één machine gebruikt

Om CNC freeswerk uit te kunnen voeren is de nodige kennis en ervaring met de machine en het materiaal nodig. De medewerkers van Overlasko Konstruktie BV beschikken over deze kennis. Al jaren voeren zij kleine en grote projecten voor bedrijven in de offshore-industrie, bouw en constructie uit. Zo bent u er zeker van dat zij ook úw project met de grootste zorg en efficiëntie uitvoeren. Om te beginnen stellen de medewerkers de computergestuurde machine op de juiste wijze in. Vervolgens wordt uw materiaal – of dit nu hout, kunststof of metaal betreft – voor u gefreesd. Het resultaat is een product dat precies op maat is vervaardigd en tevens voor weinig restmateriaal zorgt. Tijdens het gehele proces wordt slechts één machine gebruikt. Zo bespaart u op de hoge kosten die komen kijken bij traditioneel freeswerk.

Wilt u meer weten? Bel of e-mail deze specialist

Zijn er binnen uw bedrijf werkzaamheden die blijven liggen omdat u niet over de juiste kennis en ervaring beschikt? Neem dan contact op met Overlasko Konstruktie BV. Naast CNC freeswerk, kunnen zij u ook helpen met CNC draaiwerk, het snijden van materiaal of het monteren van constructies. Kortom, dit bedrijf biedt een totaaloplossing voor werkzaamheden in verschillende technische sectoren, zoals de bouw, constructie of offshore-industrie. Wilt u meer weten? Bel of e-mail het bedrijf dan direct zodat de medewerkers u verder kunnen helpen.

https://overlasko.nl/