Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een praktijkruimte huren nabij Utrecht doe je hier

Wil je een praktijkruimte huren in Driebergen, niet ver van Utrecht? Dan kun je terecht bij Santura. Op de bovenverdieping zijn verschillende praktijkruimtes te huur. Deze worden verhuurd aan ondernemers die diensten aanbieden die passen binnen het concept van deze specialisten zelf. Denk hierbij aan massages, preventieve gezondheid, informatie geven over gezondheid, persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling of inzicht gevende technieken.

Kies uit verschillende ruimtes en profiteer van de voordelen

Op de bovenverdieping zijn drie mooi ingerichte ruimtes te vinden. Een praktijkruimte huren bij deze specialisten nabij Utrecht is toegankelijke voor diverse therapeuten. Je maakt de keuze uit de onderstaande ruimtes:

  • De kleinste ruimte met een oppervlak van 6,5 vierkante meter. Deze ruimte is zeer geschikt voor een-op-een coaching;
  • De middelste ruimte met een oppervlak van 14,5 vierkante meter. Deze ruimte leent zich voor massages, healings en allerlei andere behandelingen waarvoor een behandeltafel noodzakelijk of handig is;
  • De grootste ruimte met een oppervlak van 18 vierkante meter. Deze ruimte heeft een bankje, twee fauteuils, een bureau en een relaxstoel (ook geschikt voor hypnose). Vooral wanneer er meerdere mensen aanwezig moeten zijn komt deze ruimte zeer van pas.

Als je besluit om een praktijkruimte te huren bij deze specialisten in Driebergen, nabij Utrecht, dan profiteer je van vele voordelen. Zo mogen jouw cliënten gebruik maken van de fijne wachtruimte met luxe toilet. Ook zullen jouw activiteiten worden benoemd op de website én worden deze incidenteel in de nieuwsbrieven worden opgenomen. Daarnaast worden – indien je dit wenst – flyers met jouw behandelingen verspreid.

Neem contact op met de specialisten

Als je een ruimte huurt bij deze organisatie, dan kun je gebruik maken van het eenvoudige reserveringssysteem, waardoor je precies kunt zien of het door jou gewenste tijdstip beschikbaar is. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met deze experts. Zij vertellen je graag meer en voorzien je van alle benodigde informatie.

https://santura.nl/