Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat evenementenmunten in grote hoeveelheden produceren

Wanneer u een groot evenement organiseert, bijvoorbeeld een festival, is het aan te raden om evenementenmunten aan te schaffen. Hiermee kunnen de bezoekers eenvoudig betalen voor eten en drinken. Maar waar kunt u dergelijke munten nu kopen? Bij Damen Plastics natuurlijk! Dit bedrijf is al jarenlang dé specialist in plastic betaalmunten. Ze beschikken over een groot machinepark met meerdere spuitgietmachines waarmee de plastic munten worden gemaakt. Hierdoor profiteert u van hoogwaardige kwaliteit en een snelle, professionele levering. Met deze machines kunnen de munten ook nog eens in grote hoeveelheden worden gemaakt. Ook voor een groot evenement kunt u bij dit bedrijf dus uitstekend terecht.

Evenementenmunten op maat

Naast hoogwaardige kwaliteit profiteert u bij Damen Plastics ook van vele mogelijkheden. Zo kunt u zelf kiezen hoe de munten eruit komen te zien. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in maatwerk en stemmen hun werk af op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld munten met uw logo en de kleuren van uw huisstijl? Of zoekt u juist munten in een standaarduitvoering, bijvoorbeeld bedrukte munten of reliëf munten? Bij deze specialist kan het allemaal! Daarnaast is het mogelijk om de munten zowel te kopen als te huren. Wanneer u de evenementenmunten regelmatig nodig heeft, is kopen de beste optie. Wanneer het echter gaat om een terugkerend evenement dat slechts één keer per jaar gehouden wordt, kan huren ook een uitkomst bieden. Ook wanneer u de munten gewoon een keer wilt uitproberen, kunt u ze eenvoudig huren.

Koop ook telbakken, telmachines en meer bij deze specialist

Wilt u naast evenementenmunten ook andere benodigdheden kopen voor uw evenement? Zoekt u bijvoorbeeld nog telbakken, telmachines, garderobe labels, roerstaafjes, bierspatels en meer? Ook dan zit u bij Damen Plastics helemaal goed! Bekijk hun website voor meer informatie over de mogelijkheden of neem contact op met deze specialisten. Bent u benieuwd naar de kosten van consumptiemunten of andere benodigdheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

https://damenplastics.nl/