Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vergemakkelijk fysiek werk dankzij een balenklem

Heeft u een balenklem nodig om het vervoeren van uw balen te vergemakkelijken? Dan is het verstandig om een kijkje te nemen in het zeer ruime assortiment van Durwen Benelux. Hier vindt u verschillende soorten van de balenklem. Zeker op grotere agrarische bedrijven neemt dit u zeer veel fysiek werk uit handen. Ontzettend handig om op de werkvloer te hebben dus! Maar welke balenklem heeft u nodig? Dat leggen de specialisten va Durwen Benelux u uiteraard graag uit, maar het is ook mogelijk om hier wat meer informatie over te zoeken via de online kanalen. 

Verschillende soorten van de balenklem

Door een balenklem te gebruiken, heeft u geen pallets nodig om verschillende balen te vervoeren. Bij Durwen Benelux zijn er verschillende types beschikbaar, waaronder de PBK ISO II/III/IV en de recycling balenklem ISO I/III/IV. Iedere balenklem biedt voldoende ondersteuning en stevigheid om een stabiele constructie te garanderen. De klemmen zijn voorzien van een ventielgestuurde sideshift en hebben slanke draagarmen. Deze slanke draagarmen maken het mogelijk balen dicht op elkaar te stapelen. Bovendien is er een draaibare balenklem beschikbaar die 360 graden kan draaien. Dit zorgt voor nog meer wendbaarheid tijdens de werkzaamheden. Wilt u liever niet zelf een balenklem aanschaffen? Het is ook mogelijk om er een te huren bij Durwen Benelux!

Redenen om een aankoop te doen bij deze specialist

Waarom u moet vertrouwen op Durwen Benelux? Dat is erg simpel om uit te leggen! Zij bieden u een professionele servicedienst zodat u er altijd op kunt vertrouwen dat de bestelde producten op de afgesproken tijd worden geleverd, zoals de balenklem die u nodig heeft. Heeft u losse onderdelen nodig? Ook dan vertrouwt u op hen, want zij bieden een snelle levering van alle onderdelen uit het assortiment. In hun eigen werkplaats is het bovendien mogelijk om herstelwerkzaamheden aan uw (machine)onderdelen uit te laten voeren. Wilt u meer informatie? Neem dan zeker contact met hen op!

https://www.durwenbenelux.com/