Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een advocaat in ondernemingsrecht in van dit kantoor in Breda

Bent u op zoek naar een advocaat in ondernemingsrecht in regio Breda, Noord-Brabant? Dan zit u goed bij Van Iersel Luchtman. Hier zijn de advocaten gespecialiseerd in alle facetten van ondernemingsrecht en voorzien zij u graag van een complete service. Met circa 40 advocaten behoren zij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. Het kantoor bestaat sinds 1957 en heeft sindsdien veel ervaring opgebouwd in verschillende rechtsgebieden. Zo weet u zeker dat u bij dit advocatenkantoor in Breda terecht kunt voor een ervaren advocaat in ondernemingsrecht, waar u in Nederland dan ook gevestigd bent. Op internationaal gebied is Van Iersel Luchtman onderdeel van IUROPE, waardoor ze ook op internationaal niveau actief zijn. Lees meer over de mogelijkheden voor uw zaak!

Waarmee kunt u hier geholpen worden?

Het ondernemingsrecht is verdeeld in het rechtspersonenrecht en het vennootschapsrecht. U kiest een rechtsvorm binnen het ondernemingsrecht met behulp van een advocaat van Van Iersel Luchtman uit Breda. Zij informeren u volledig en adviseren u op basis van uw situatie. Zo maakt u altijd de juiste keuze en bent u op de hoogte van de juridische gevolgen. De advocaten van dit kantoor helpen u onder andere ook bij fusies, het opstellen van contracten, aansprakelijkheidstellingen en faillissementen. Overlappen verschillende rechtsgebieden elkaar? Dan wordt een advocaat in ondernemingsrecht bijgestaan door een andere gespecialiseerde advocaat van dit kantoor in Breda. Dit kan bijvoorbeeld gaan om arbeidsrecht of aansprakelijkheidsrecht. Op deze manier profiteert u van maatwerk tot in detail.

Vertel over uw situatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Van Iersel Luchtman om uw situatie vrijblijvend te bespreken. Omdat het ondernemingsrecht een complex rechtsgebied is, is een deskundige advocaat van dit kantoor in Breda, Noord-Brabant, zeker geen overbodige luxe wanneer u tegen lastige situaties aanloopt. Hij of zij voorziet u van uitleg over uw rechten en plichten en biedt hulp bij het starten en afronden van procedures.

https://vil.nl/nl

Gerelateerde artikelen

Hangmatten wholesale

Duurzame materialen bij wegenbouw in Moerdijk

Een oplossing op maat voor jouw gevelonderhoud in Zuid-Holland