OR training voor een gezond en goed bestuur

Mijnwebpartner

 

Voor al bij veel grote bedrijven en organisaties is het hebben van een competente en goed geïnformeerde ondernemingsraad zeer belangrijk, daarom bieden wij een OR training aan. De leden van deze raad representeren de werknemers en hebben dan ook in veel gevallen en belangrijk aandeel in de besluitvorming binnen het bedrijf, daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de leden over goede competenties betreffende bijvoorbeeld communicatie en financiën beschikken. Een OR training zorgt dat de leden van de raad op de hoogte zijn de nieuwste ontwikkelingen,  theorieën en werkmethoden zodat u in de praktijk hier de vruchten van kan plukken. Een tevreden en goed ontwikkelde ondernemingsraad kan een zeer belangrijke rol vervullen in uw bedrijf.

 

OR training voor diverse competenties

Er zit natuurlijk een verschil in de zaken die binnen uw OR aandacht verdienen. Daarom bieden wij een breed assortiment cursussen aan zodat u zelf de OR training kan kiezen die bij de leden van uw raad past. Daardoor is er geen verspilde tijd en moeite aan zaken die niet van belang zijn, maar is de OR training gericht op de verbeterpunten die er toe doen. Voorbeelden van de verschillende trainingen zijn onder andere:

–          Teambuilding

–          Strategisch adviseren

–          Management en medezeggenschap

Zoals u kunt zien zijn er verschillende onderwerpen die mogelijk kunnen worden behandeld bij een OR training.

 

Managementtrainingen voor de ondernemingsraad

Door het uitgebreide aanbod van cursussen kunt u zeker van zijn dat de ondernemingsraad een nog belangrijker onderdeel binnen uw bedrijf kan uitoefenen. Kennis van zaken is zeer belangrijk en door het volgen van een OR training kunnen ontbrekende delen in de kennis van de leden van de raad worden ingevuld met de best mogelijke kennis. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

https://www.academy4-or.nl/

About

View all posts by