Mijnwebpartner Artikel Blog
Zakelijke dienstverlening

Hulp bij outplacement door een expert uit Apeldoorn

Heeft u het gevoel dat u niet meer op uw plek zit in uw huidige functie? Passen de visie, ambities en toekomstplannen van uw werkgever niet bij uw eigen wensen? Of heeft u een conflict met uw werkgever? In al deze gevallen kan uw huidige baan opzeggen een verstandige keuze zijn. Outplacement is dan ook vaak een goede optie. De experts van Bureau Streefkerk, gevestigd in Apeldoorn en Ermelo, zorgen voor professionele begeleiding bij outplacement. U krijgt begeleiding bij het vertrek bij uw huidige werkgever én bij de zoektocht en instroom bij een nieuwe baan die beter bij u past. Zo werkt u aan een fijne werkomgeving en gaat u een mooie toekomst te gemoed.

Wat houdt de outplacementbegeleiding precies in?

Het vinden van een passende baan kan lastig zijn. Daarom is het slim om outplacement te volgen, bijvoorbeeld bij Bureau Streefkerk in Apeldoorn. Hierdoor komt u tot een goede oplossing voor uzelf en uw huidige werkgever. Tijdens het hele proces ontvangt u uitstekende begeleiding. De outplacement werkt als volgt:

  • Eerst vindt er een intakegesprek plaats. Aan de hand van dit gesprek wordt er een uitgebreid loopbaanonderzoek uitgevoerd.
  • Als u hulp wilt bij het verwerken van uw baanverlies, krijgt u hier professionele hulp voor.
  • Er worden individuele gesprekken gevoerd met een loopbaancoach en er worden concrete zoekprofielen opgesteld.
  • U krijgt intensieve training, bemiddeling en outplacementcoaching van een mobiliteitsadviseur.

Ontdek de mogelijkheden en kansen

Als u vragen heeft over outplacement, beantwoorden de experts van Bureau Streefkerk in Apeldoorn of Ermelo deze graag. Wanneer u contact met hen opneemt en uw situatie uitlegt, krijgt u snel duidelijkheid over de mogelijkheden en kansen die outplacement u biedt. Bekijk alvast de website van deze organisatie, zodat u goed voorbereid bent op het intakegesprek. Schakel dit arbeidsbureau in en bouw aan een mooie carrière die goed bij u past!

https://bureaustreefkerk.nl/