Mijnwebpartner Artikel Blog
Industrie

Voor specialistische metaalbewerking in Almelo gaat u in zee met dit bedrijf

Veel machinefabrieken zijn bedreven in gangbare metaalbewerkingen zoals frezen, draaien en glasparelen. Echter zijn deze niet allen specialist op het gebied van metaal- en kunststofbewerking Wanneer u een echte specialist op het gebied van metaalbewerking wilt inschakelen, is Tjonk Machinefabriek de aangewezen partner. Zij onderscheiden zich van de rest door ook andere soorten metaalbewerkingen uit te voeren. Ontdek snel wat zij voor u kunnen betekenen!

Zij voeren specialistische metaalbewerkingen uit

Tjonk Machinefabriek heeft een eigen fabriek voor metaalbewerking in Almelo.Vanuit een moderne bedrijfsruimte die is voorzien van klimaatbeheersing worden tal van bewerkingsdiensten geleverd. Wanneer u voor hen kiest voor uw metaalbewerking, bent u verzekerd van maatwerk. Als specialist op het gebied van metaal- en kunststofbewerking zijn zij perfect in staat om zeer nauwkeurige bewerkingen uit te voeren. Zo schakelt u hen in voor CNC-draaien en CNC-frezen, maar ook voor specialistische diensten zoals brootsen, spiebaan steken, verspanen en het bewerken van nikkellegeringen, titanium, rvs en duplex rvs.

Een ISO 9001 certificaat bedrijf

Wanneer u een metaalbewerkingsbedrijf inschakelt, is het belangrijk dat deze het ISO 9001 certificaat bezit. Maar wat houdt dit precies in? Een Het ISO 9001 certificaat geeft aan dat een bedrijf een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem heeft. Bij hen bent u verzekerd van een uitstekend kwaliteitsmanagementsysteem. Hiervoor hebben zij namelijk in 2004 het ISO 9001 certificaat ontvangen. Kortom, dit metaalbedrijf in Almelo is een uitstekende keuze voor uw metaalbewerking.

Hoogwaardige kwaliteit en een klantgerichte service

De specialisten van dit bedrijf hebben oog voor detail en kwaliteit – en dat al sinds zij in 1967 zijn begonnen! Sindsdien hebben zij ich opgewerkt tot een ISO-gecertificeerd bedrijf met een multifunctionele fabriek op het gebied van metaalbewerking. Deze fabriek voor metaalbewerking in de regio Almelo staat voor hoogwaardige kwaliteit en een klantgerichte service. Tevens staat het deskundige personeel voor u klaar met een deskundig advies. Neem hiervoor eenvoudig contact met hen op.

https://tjonk.nl/