Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Industrie

Flexibele dienstverlening op het gebied van betonplaten

Gaat u een nieuwe industriële vloer aanleggen in uw productiehal of wilt u een deel van het terrein op uw agrarisch bedrijf verharden? In beide gevallen heeft u kwalitatieve betonplaten nodig om het terrein te vereffenen. Deze kunt u vinden bij Van Ooijen Betonplaten in Elst – dé leverancier in Nederland van betonplaten, industrieplaten en stapelblokken. Wat u ook nodig heeft, deze specialisten helpen u graag om de juiste materialen te vinden. Een van de kernwaarden bij dit bedrijf is namelijk flexibiliteit: u helpen daar waar het nodig is.

Zowel nieuwe als gebruikte betonplaten verkrijgbaar

Bij Van Ooijen Betonplaten heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende betonplaten, zowel nieuwe als gebruikte. Deze betonplaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dikten, zodat u altijd de perfecte plaat vindt voor uw project. Deze betonplaten worden ook wel Stelconplaten® genoemd. Deze betonplaten worden voornamelijk gebruik om terreinen te verharden en zijn zowel nieuw als gebruikt beschikbaar. De gebruikte betonplaten zijn van uitzonderlijke kwaliteit omdat deze goed gecontroleerd worden op de geldende kwaliteitsnormen en veiligheidseisen. U bent er dus van verzekerd dat u kwalitatieve betonplaten krijgt tegen een scherpe prijs. Wilt u toch liever nieuwe betonplaten? Bekijk dan een keer het huidige assortiment en de beschikbare voorraad. Dan weet u meteen zeker of de betonplaten naar uw keuze nog aanwezig zijn. Heeft u nog meer materialen nodig? Van Ooijen Betonplaten beschikt over een groot netwerk aan bedrijven, zodat u ook de andere materialen tegen scherpe prijzen aan kunt schaffen.

Vraag om een vrijblijvend legadvies voor uw project

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u behoefte aan een vrijblijvend legadvies van een van deze professionals? Wacht dan zeker niet te lang met contact opnemen, zodat u zeker weten geholpen kunt worden met een persoonlijke oplossing. Op de website vindt u alle contactgegevens van Van Ooijen Betonplaten.