Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Industrie

Groot lasersnijwerk besteedt u uit aan deze specialisten

Groot lasersnijwerk en andere vormen van lasersnijden worden voornamelijk toegepast bij staalbewerking. Lasersnijden is namelijk een stuk nauwkeuriger dan andere methodes, zoals plasmasnijden of autogeen snijden. Dit maakt de lasersnijden zeer geschikt voor precieze bewerkingen, zelfs als het gaat om groot lasersnijwerk. Deze methode veroorzaakt niet of nauwelijks verbuigingen; het materiaal wordt namelijk aan minieme warmte blootgesteld. Hierdoor is nabewerking vaak niet eens nodig en heeft u uw bestelling snel binnen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Grote en kleine platen nauwkeurig laten bewerken

Als u een bedrijf zoekt dat groot lasersnijwerk voor u uitvoert, dan schakelt u M. den Oudsten Buigwerken in. Deze specialisten beschikken over vijf machines voor lang lasersnijden. Zo zijn zij in staat om allerlei soorten materialen te bewerken, waaronder aluminium en (roestvrij)staal. Lang lasersnijden wordt toegepast voor allerlei industrieën. Hiermee is het mogelijk om metalen platen van 60 x 4,5 meter te bewerken. Indien u dit wenst wordt er zelfs tekst of belijning aangebracht; de mogelijkheden van groot lasersnijwerk zijn eindeloos. Wilt u kleine materialen laten bewerken? Ook dan zit u goed bij deze specialisten. Zij bewerken namelijk ook andere formaten op een zeer nauwkeurige, maar toch snelle wijze. Doordat de platen worden voorzien van laskanten, is snelle verwerking mogelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Deze specialisten streven ernaar om zowel in Nederland als in Europa een marktleider te zijn én te blijven als het gaat om gefabriceerde halffabricaten. Dit willen zij onder andere waarmaken door zowel nu als in de toekomst een onderscheidende organisatie te zijn, waarbij vakmanschap, innovatie en uitstekend ondernemerschap de belangrijkste troeven zijn. Daarom kunt u erop rekenen dat uw opdrachten snel én efficiënt worden uitgevoerd. De specialisten hebben een standaardvoorraad van circa 600 ton staal én beschikken over een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand machinepark. Heeft u interesse in een vrijblijvende prijsopgave? Dan neemt u contact op met de experts. De contactgegevens vindt u op de website.

https://www.mdenoudsten.nl/