Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Industrie

Mechanical seals van gerenommeerde merken koopt u hier

Hydrotec levert mechanical seals voor een veel verschillende pompmerken. U kunt hierbij rekenen op producten van uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen en zeer korte levertijden. Deze specialisten bieden diverse asafdichtingen. U kiest voor hun eigen merk of voor OEM, geschikt voor allerlei merken centrifugaalpompen, mixers en roerwerken.

Mechanical seals van allerlei soorten merken

Hydrotec is dé leverancier en reparateur als het gaat om zowel mono- als centrifugaalpompen. Hun producten worden voornamelijk gebruikt in de proces- en levensmiddelenindustrie, water, afvalwater, milieu en voor de scheepsvaart. Mechanical seals voor welke industrie dan ook bestelt u bij deze experts. Deze producten zijn geschikt voor vele merken pompen, waar onder:

  • Flygt
  • ABS
  • John Crane
  • Waukesha
  • Hidrostal

Echter, niet alleen voor het aanschaffen van mechanical seals kunt u terecht bij deze specialisten. Zij helpen u ook met de montage en de revisies van uw asafdichtingen. Heeft u voor een bepaalde toepassing mechanical seals nodig? Dan helpen deze specialisten u om de juiste materialen te vinden. Denk hierbij aan duurzame combinatiematerialen tegen een zeer scherpe prijs. Daardoor kunt u vrijwel voor iedere toepassing hier terecht. Vaak kunt u daarbij ook nog eens rekenen op korte levertijden.

Neem contact op met de specialisten

De mechanical seals die u bij deze experts koopt zijn van de hoogste kwaliteit. Ze leveren dan ook vervangende onderdelen voor vrijwel iedere toepassing wat betreft pompen en mixers. Zoals u eerder las bieden ze een zeer ruim aanbod aan merken aan, zoals Hidrostal en ABS. Daarnaast zijn de mechanical seals beschikbaar in allerlei soorten materialen, waaronder koolstof, Silicum Carbide, Tungsten Carbide en nog veel meer. De elastomeren zijn onder andere beschikbaar in FPM, EPDM, Nbr en meer. Het is zelfs mogelijk om de mechanical seals voor u op maat te maken. Zo kunt u bij deze specialisten terecht voor specials en voor grote aantallen. Heeft u vragen? Dan bereikt u deze specialisten via de contactgegevens die u op de website vindt.

https://hydrotec-int.nl/

Gerelateerde artikelen

The ideal marine scrubbers for your particular situation

Voor specialistische metaalbewerking in Almelo gaat u in zee met dit bedrijf

Een op maat gemaakte zeefinstallatie voor uw werkzaamheden