Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Industrie

Schakel deze specialist in voor het lassen van gietaluminium

Als u op zoek bent naar een allround speler in de aluminiumgieterij, kunt u terecht bij Perla AluCast. Deze specialist heeft jarenlange ervaring met het gieten van aluminium en het lassen van gietaluminium. De hoogwaardige kwaliteit van het gietaluminium wordt gerealiseerd door de verschillende technieken en het gebruik van verschillende soorten matrijzen. U kunt een matrijs laten vervaardigen of een bestaande matrijs laten aanpassen. Met de expertise van Perla AluCast weten zij iedereen van dienst te zijn. Ook als bepaalde werkzaamheden met betrekking tot gietaluminium niet uit te voeren zijn in hun eigen gieterijen, helpen ze graag verder door het werk uit te besteden aan andere gieterijen.

Een complete afwerking met zowel het gieten als lassen van aluminium

Om een complete afwerking te realiseren, is Perla AluCast niet alleen in te schakelen voor het gieten van aluminium, maar ook voor het lassen van gietaluminium. Door het gietaluminium te lassen, kunnen er andere gietstukken of gietvreemde bevestigingsmaterialen ingebouwd worden. De experts werken hierbij op een efficiënte manier, waardoor het voor deze specialist mogelijk is om de prijzen voor de complete afwerking relatief laag te houden. Bepaalde stappen in het proces bieden ze bovendien kosteloos aan, ongeacht het een vaste of nieuwe klant betreft. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit én een voordelige prijs voor zowel het aluminium gieten als het lassen van gietaluminium.

Neem contact op met deze specialist en bespreek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het gieten en lassen van aluminium? Schakel voor een goede prijs-kwaliteitverhouding de specialisten van Perla AluCast in. Deze experts helpen u graag met het gehele proces en geven advies waar nodig. Zelfs als hun gieterijen geen oplossing kunnen bieden, helpen ze u graag door het betrouwbare netwerk van gieterijen te raadplegen. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op via de website van Perla AluCast.