Een tweedehands auto kopen in Dordrecht

Wilt u graag een tweedehands auto kopen in Dordrecht? Dan kiest u het best voor een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Zo’n bedrijf is Autobedrijf Hassing Crabbehof. Bij deze specialist kunt u een tweedehands auto kopen die helemaal aansluit op uw wensen en behoeften. De medewerkers van dit bedrijf in Dordrecht denken graag met u mee wanneer u een tweedehands auto wilt kopen. Persoonlijke service is erg belangrijk voor ze en u geniet dan ook rustig van een kop koffie wanneer u even moet wachten. Zo zouden ze zelfs vlak voor de vakantie nog tijd voor u maken wanneer u mankementen aan uw auto ontdekt. Dat is de service die u kunt verwachten van de specialisten van Autobedrijf Hassing Crabbehof.

Garantie op uw tweedehands auto

Wanneer u besluit om een tweedehands auto te kopen van deze specialist in Dordrecht, profiteert u van een fijne garantie. U krijgt namelijk de BOVAG garantie waardoor uw auto zelfs zes maanden na aankoop kosteloos herstelt wordt. Daarnaast profiteert u hierdoor van de omruilgarantie. Mocht uw auto niet bevallen na aankoop? Dan mag u de auto omruilen.

Voor al uw autozaken gaat u naar deze specialist

Niet alleen voor het kopen van een tweedehands auto komt u naar dit bedrijf in Dordrecht. Ze zijn al jarenlang een onafhankelijke en betrouwbare garage voor alles wat met auto’s te maken heeft. Zo kunt u hier ook terecht voor onder meer de volgende diensten:

  • Apk
  • Schadeherstel
  • Nieuwe banden
  • Grondige reiniging
  • Blinderen van ramen
  • Spoelen van de automaatbak

Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een tweedehands auto van dit bedrijf in Dordrecht, wilt u meer informatie over de diensten of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op met de professionele medewerkers. Zij helpen u meer dan graag verder!

About

View all posts by