Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Bedrijven

Niet meer zo jeugdig

Handig kledingadvies online krijgen kan je helpen wanneer je niet zo goed weet wat voor kleren je laten stralen. Wanneer je volwassen wordt komt er op een gegeven moment een punt dat je niet meer rond kan lopen als een tiener. Je hoeft echt niet meteen geitenwollen sokken aan, maar iets netter kan soms wel. Misschien heb je geen flauw idee hoe je dat aanpakt, daarom willen wij je graag helpen. Je kan namelijk ook erg vrouwelijk en sexy zijn zonder al te veel bloot te laten zien. Het is ons doel om je lekker te laten voelen bij de kleding die je aan hebt.

Wat kleuren kunnen doen

Je moet in de spiegel kunnen kijken en jezelf zien stralen. De kleuren van je kleding doen ook erg veel, als je erg wit bent doen kleuren zoals geel en beige het vaak niet goed. Je wordt er juist alleen maar blijer van en krijgt soms misschien zelfs de vraag of je je wel lekker voelt omdat je er een beetje ziekjes en grauw uit gaat zien. Vaak doen donkere kleuren het dan beter, zoals donkerblauw of donkergroen. Als je veel roodheden in je gezicht hebt, wordt het meestal afgeraden om rode kleren te dragen omdat je het dan alleen maar meer laat opvallen.

Tips en tricks

Kledingadvies online kost erg weinig tijd. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal goede foto’s van jezelf maken. Het is handig om een aantal setjes aan te doen zodat je ook meteen tips kan krijgen. Zo kan je bijvoorbeeld uitgelegd worden waarom je een bepaalde kleur beter kunt vermijden of er is iets wat opvalt wat juist een goed punt is. Een voorbeeld hiervan is een riempje om je taille als je deze extra mooi wilt laten uitkomen. Je krijgt zo snel mogelijk een verslag van wat opvalt, tips en mogelijkheden om te shoppen.