Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Bedrijven

Laat een waardige gedenksteen maken nabij Arnhem volgens uw wensen

Wanneer u iemand wilt gedenken met een persoonlijk grafmonument, wilt u natuurlijk wel dat deze met vakmanschap gemaakt is. Het maken van een gedenksteen is een ambacht dat een steenhouwer moet verstaan. Bij Meijer Natuursteen in Oosterbeek, nabij Arnhem vertalen ze uw wensen naar een waardige gedenksteen. Met persoonlijke begeleiding en oog voor detail creëren ze en grafsteen dat u het allermooist vindt.

Een familiebedrijf in grafmonumenten

Een waardige gedenksteen laten maken nabij Arnhem laat u over aan deze steenhouwer. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1886 en heeft in de ruim 100 jaar dat ze bestaan veel moois geleverd. Ze zijn uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf waarbij persoonlijke service en vakmanschap voorop staat. Bij Meijer Natuursteen helpen ze u om u in deze moeilijkere periode bij te staan met een geschikte manier om uw dierbare te herdenken.

Wat mag u van hen verwachten?

Wanneer u een gedenksteen bij hen in Oosterbeek nabij Arnhem gaat kopen, kiest u altijd uit een brede keus aan grafmonumenten. Daarnaast begrijpen zij ook dat u voor uw overledenen dierbare over een persoonlijk ontwerp wilt beschikken. Daarom gaan zij graag met u in gesprek en luisteren ze naar uw ideeën over een gepaste gedenksteen. Vanuit een deskundig oog zullen ze met u meedenken over het ontwerp. Daarnaast geeft u het gewenste materiaal aan en gaan zij direct voor u aan de slag. De materialen waaruit u kiest zijn:

  • Glas
  • Rvs
  • Graniet
  • Marmer
  • Cortenstaal
  • Hout en natuurlijk/ruw materiaal

Vraag naar de mogelijkheden

Wanneer u een op maat gemaakte gedenksteen wilt kopen bij hen nabij Arnhem, neemt u eenvoudig contact met hen op of bezoekt u hun zaak. Naast het kopen van gedenkstenen, bieden zij nog meer diensten aan. Zo verzorgen zij ook het onderhoud en de schoonmaak van de gedenkplek wanneer u dat wenst. Vraag naar meer informatie of bekijk hun portfolio om een goed beeld te krijgen van hun werk.

https://www.meijer-natuursteen.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste professionele regenkleding vindt u in Druten

Een tweedehands auto kopen in Dordrecht

De beste gadgets voor tijdens het survivallen