Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Bedrijven

Vind een bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar

Bent u voor uw eigen onderneming op zoek naar een bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar? Bijvoorbeeld omdat u extern wilt vergaderen op een goed te bereiken locatie die voldoet aan alle faciliteiten die u maar kunt wensen? Dat is zeer aan te raden. Vergaderen buiten uw eigen kantoor kan namelijk veel creativiteit met zich meebrengen, wat leidt tot nieuwe inzichten en ideeën. Bekijk daarom eens de mogelijkheden die u heeft bij OC de Pelikaan in Zevenaar. Bij hen vindt u alles wat u als ondernemer zoekt in een kantoorruimte: een professionele sfeer, goede ligging en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen.

Bij deze bedrijfsruimte heeft u alles wat u zich maar kunt wensen

Wanneer u een bedrijfsruimte die te huur staat bij OC de Pelikaan in Zevenaar betreedt, merkt u al snel dat het u aan niets ontbreekt. De bedrijfsruimte beschikt namelijk over alle faciliteiten die u zich maar kunt bedenken. Denkt u hierbij aan tuinonderhoud, een vaatwasser en koelkast in de lunchruimte, een personenlift naar de eerste verdieping en individueel regelbare zonwering. Maar ook gas, water en elektriciteit inclusief vastrecht zit inbegrepen. U weet dus zeker dat het u aan niets ontbreekt wanneer u hier komt vergaderen.

Kom ook vergaderen

Wilt u meer weten over deze bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar, nabij Arnhem? Of bent u benieuwd naar wat OC de Pelikaan u allemaal te bieden heeft? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag wat meer over wat er allemaal mogelijk is wanneer u bij hen wilt komen vergaderen. U bekijkt de contactgegevens op de website. Hier kunt u tevens wat meer aanvullende informatie vinden over het centrum en de vergaderruimtes. Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers van het centrum en regel uw vergaderruimte!

https://www.ocdepelikaan.nl/