Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Bedrijven

Aardappelchips van het platteland

Aardappelchips zijn voor velen bij uitstek dé avondsnack. Na het opentrekken van de zak chips, verdwijnt je hand al snel en ongemerkt steeds dieper in de zak. Voordat je het zelf weet, is de zak leeg. En dat is niet zo vreemd, want tegenwoordig heb je de keus uit de lekkerste en meest uiteenlopende smaken. Weet jij voor welke smaak je moet kiezen als je voor het schap met de chips staat? Laat je helpen met je keus! Als je voor de echte en pure smaak van aardappelchips van het platteland wil gaan, kies dan eens voor de chips van Boerderij Chips. Deze chips zijn ontstaan doordat twee bevriende aardappeltelers zelf chips zijn gaan produceren. En met succes! Inmiddels vind je hun zakken chips terug in heel Nederland.

Proef de natuur in deze chips

Met de aankoop van een zak Boerderij Chips, kies je voor de heerlijke smaak van aardappelchips uit eigen land. De aardappels van deze chipsproducent zijn namelijk afkomstig uit de Hoeksche Waard en dat proef je! De chips wordt met schil gesneden uit de beste aardappels van eigen bodem, gebakken in pure zonnebloemolie en vervolgens voorzien van de lekkerste kruiden, zoals zeezout en paprika. De aardappels voor deze chips worden niet bespoten met vervuilende stoffen. Hoe houd je dan insecten buiten de deur? Door andere nuttige insecten in te zetten. Zo blijven de aardappels voor de aardappelchips vrij van vervuilende stoffen en wordt de smaak optimaal behouden.

Welke zak chips trek jij open?

Sinds de oprichting van het merk in 2004 is het bedrijf uitgegroeid tot een van de vaste gezichten in de schappen waar de chips ligt. Naast de smaken puur (naturel) en paprika, vind je ook zeezout en ribbel zeezout terug in het assortiment van Boerderij Chips. Ook voor lactosevrije chips of glutenvrije chips kom je bij deze chipsproducent aan al je trekken. Proef het zelf en koop een zak aardappelchips van dit merk in één van de vele supermarkten in heel Nederland.

https://boerderijchips.nl/

Gerelateerde artikelen

Reorganisatie binnen je bedrijf

Professionele aanpak van interieurstylist Nuenen

Passende en leuke kleding