Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Bedrijven

LED Design Holland is een professionele lampenspecialist met zakelijke klanten

LED Design Holland heeft veel ervaring in branches als:

  • de industrie (waaronder fabriekshallen, magazijnen en werkplaatsen);
  • showrooms;
  • de horeca.

Aanvullend is het LED Design Holland-team helemaal thuis in LED winkelverlichting en LED verlichting kantoor. VvE’s als Easystreet in Breda, Trademark in Oosterhout en Boogiewoogie in Amersfoort zijn zeer tevreden over de samenwerking met LED Design Holland. Dit geldt ook voor de Vlinder in Etten-Leur, Heemlandterras in Oegstgeest en Het Meerpunt in Warmond. We maken het rijtje recente VvE-projecten van LED Design Holland af met Marie van Eijsden-Vinkstraat in Rotterdam en ’t Spanjaardsgat in Rotterdam. Voor laatstgenoemde VvE werd een jaarbesparing van 40% gerealiseerd. De nieuwe LED lampen zijn in drie jaar tijd volledig terugverdiend. 

We geven een paar voorbeelden van lampen speciaal ontworpen voor gezamenlijke VvE-ruimtes als ingangen, hallen en terrassen.

De spatwaterdichte, IP65 gecertificeerde Tri-Proof. Deze langwerpige buis heeft een aanwezigheidssensor en kan eventueel als noodlamp dienen. De Tri-Proof zien we met name veel in parkeergarages.

De Prodisc III is een rond armatuur in een vlam-vertragende, robuuste behuizing. Hij kan dienst doen als reguliere én als noodlamp. De Prodisc is een mooie lamp voor galerijen. De Pro Portal is rechthoekig.

De IP65 waterdichte behuizing ziet er strak uit. Deze LED past in feite op allerlei plekken: het trappenhuis, de galerie, de lift-wachtruimte.

Degenen die meer willen weten over het principe van de LED lamp verwijzen we naar https://www.leddesignholland.nl/kennisbank/. Daar vindt u allerlei interessante artikelen over onderwerpen als de levensduur van LED, de LB/LBC-normering en DALI-lichtsturing. Ook wordt beschreven hoe u optimaal kunt besparen met LED door middel van een lichtmanagementsysteem. De Energie Investeringsaftrek en de subsidieregeling voor LED verlichting bij sportverenigingen komen uitgebreid aan bod.

Wilt u een kennismakingsafspraak inplannen met de experts van LED Design Holland om tips en adviezen op maat te krijgen? Dit zijn de adres- en contactgegevens.

LED Design Holland BV

Konijnenberg 167

4825 BC Breda

076 – 888 3300

info@leddesignholland.nl

https://www.leddesignholland.nl/