Schakel een onafhankelijk examencentrum in voor hulp bij mbo examens op uw school

Mijnwebpartner

Vinden er bij u op school ook vijf afnameperiodes voor examens plaats? Vaak verschilt het wel wanneer deze afnamemomenten zijn. Echter, de afnameperiode van het centraal examen staat landelijk vast. Dit kan uw school een behoorlijke druk opleggen, met name op de organisatie van uw examinering. Gelukkig kunt u de hulp van een onafhankelijk examencentrum als Eureka Examens inschakelen. Zij helpen u de mbo examens zonder problemen af te nemen. De specialist heeft een landelijk dekkend netwerk van examenlocaties en beschikt over voldoende surveillanten. Kies voor betrouwbare examinering door Eureka Examens. Capaciteitsdruk bij het afnemen van uw mbo examens is dus zo opgelost.

Welke regels gelden er op het gebied van mbo examens?

Er zijn verschillende regels waar iedere Nederlandse school zich aan moet houden tijdens de examens. Deze zijn opgesteld door het College voor Toetsen en Examens (CvTE). Dit geldt ook voor mbo examens. Op het mbo is het verplicht om bij opleidingen van niveau 2, 3 en 4 verschillende centrale examens te maken. Zo maken alle leerlingen verplicht het centraal examen ‘Nederlands’ en het centraal examen ‘Rekenen’. Voor niveau 4 is ook het centraal examen ‘Engels’ verplicht. Maar ook voor de manier van afnemen van examens zijn regels opgesteld. Wilt u hier als school op een goede manier aan voldoen? Dan kunt u de hulp van een onafhankelijk examencentrum als Eureka Examens goed gebruiken.

Complete ontzorging van mbo examens én andere examens en toetsen

De mbo examens komen er weer aan en daar moet van alles voor geregeld worden. Wilt u daar hulp bij ontvangen? Eureka Examens is een onafhankelijk examencentrum en helpt u graag verder. Dan weet u namelijk zeker dat u over voldoende examenlocaties beschikt én dat er voldoende surveillanten kunnen worden ingezet. Maar de specialist helpt u niet alleen bij de afname van mbo examens. U wordt ook compleet ontzorgd bij het plannen, het organiseren en het afnemen van allerlei andere examens. Denk bijvoorbeeld aan intaketoetsen en instellingsexamens. De afname van examens en toetsen is op die manier altijd goed geregeld.

About

View all posts by