Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Banen en opleidingen

Leer met een Six Sigma training efficiënt werken

Wil jij (nog) efficiënter werken op jouw kantoor? Dat kan met een Lean Six Sigma training. De trainingen worden gegeven door een ervaren trainer, die jouw personeel efficiënter leert werken en eventuele knelpunten blootlegt. De trainingen kunnen gegeven worden voor zowel startende als meer ervaren bedrijven. Dit kan doordat deze trainingen zijn opgebouwd uit allerlei verschillende cases. Deze zijn opgebouwd uit situaties die zich echt bij bedrijven hebben voorgedaan. Zo is er een Six Sigma training van de specialist uit Hoofddorp, vlakbij Amsterdam, voor ieder bedrijf. De cursussen kunnen tevens na elkaar gedaan worden, voor een nog efficiënter werkproces!

Volg de trainingen na elkaar voor een optimaal effect

Het fijne van de trainingen van L6Sigmacoach is dat ze na elkaar te volgen zijn. Je kunt starten met de Yellow Belt training, waarna je nog de Green Belt training en de Black Belt training kunt doen. Zo zijn de de Lean Six Sigma trainingen voor ieder bedrijf beschikbaar, beginnend of meer ervaren. Al deze trainingen worden gedaan met ISO-gecertificeerde trainingsmaterialen.

Laat jouw onderneming ook lean werken

In steeds meer bedrijven wordt lean gewerkt. Maar wat is dat eigenlijk? In bedrijven waar lean gewerkt wordt, hebben de medewerkers veel vrijheid wat betreft hun werk en wanneer, hoe en waar ze dit werk uitvoeren. Daarvoor moet wel de juiste structuur aanwezig zijn. Zo weet je zeker dat het werk juist en op tijd gedaan wordt. Hoe je met lean werken toch je doelen behaalt, dat leer je tijdens en Lean Six Sigma training van L6SigmaCoach. Zij zijn de specialist in de omgeving van Amsterdam op het gebied van Lean Six Sigma trainingen.

Ontdek alle mogelijkheden

Wil je meer informatie over de Lean Six Sigma training? Of over hoe het werkt met opvolgbare trainingen? Vraag om meer informatie door contact op te nemen met L6Sigmacoach.

https://l6sigmacoach.nl/

Gerelateerde artikelen

Groei als mens door het volgen van een cursus persoonlijke ontwikkeling

Alle beroepsinformatie

Schakel een onafhankelijk examencentrum in voor hulp bij mbo examens op uw school