Mijnwebpartner Artikel Blog
Banen en opleidingen

Mbo examens voor niveau 2, 3 en 4

Wist u dat bij mbo opleidingen van niveau 2, 3 en 4 het verplicht is om de examens ’Nederlands’ en ‘rekenen’ te maken? Voor niveau 5 is het ook verplicht om het examen ‘Engels’ te maken. Voor het afnemen van deze examens heeft het College voor Toetsen en Examens landelijke regels vastgelegd. Zoekt u een betrouwbare partner voor de examinering voor uw onderwijsinstelling? Eureka Examens is u graag van dienst. De centrale examens, bijvoorbeeld voor een VCA diploma, worden afgenomen binnen vijf afnameperiodes of tijdvakken per studiejaar. U bent verzekerd van een landelijk dekkend netwerk van examenlocaties en ervaren surveillanten.

Beschik over de juiste kennis in een risicovolle omgeving dankzij een VCA diploma

Werkt u in de bouw of een andere risicovolle omgeving? In dat geval is het verstandig om uw werknemers het VCA diploma te laten behalen. Of u nu werkt bent in de isolatiebranche of de installatiebranche, Eureka Examens zorgt ervoor dat uw werknemers na het behalen van het examen een erkend diploma op zak hebben. Deze examens en andere mbo examens worden gehouden op een van de examenlocaties in Nederland. Naar een betrouwbare en ervaren partner hoeft u dus niet verder te zoeken. Neem gerust contact op met dit bedrijf en ontdek de veelzijdige mogelijkheden voor uw organisatie.

Een B-VCA, VCA of VIL-VCU diploma behalen

Een goed afgenomen VCA examens die voldoen aan alle gestelde eisen, daar bent u van verzekerd als het diploma behaald wordt. Maar er is meer! U kiest uit een breed aanbod aan examens en met meer dan 20 examenlocaties is er altijd een punt bij u in de buurt. Uiteraard is een afname op maat ook mogelijk. Na het behalen van een van de mbo examens hebben uw werknemers een erkend diploma op zak. Alle examinators zijn erin getraind om iedere kandidaat gelijk te behandelen, waardoor u verzekerd bent van een onafhankelijke en onpartijdige examinering. U bent u dus altijd verzekerd van een efficiënte oplossing.