Bij dit werving- en selectiebureau vind je jouw baan in de Food-branche

Mijnwebpartner

MY Recruitment uit Vorden, nabij Apeldoorn, verzorgt als sinds 2002 internationale werving en selectie van professionals met een hbo- of wo-opleiding. Dit werving- en selectiebureau zorgt voor professionals in diverse richtingen, zoals Food, Feed, Chemie, Farma en Biotech. Zij denken met je mee. De Recruitment Consultants van dit wervingsbureau selecteren zelf de kandidaten. Je bekijkt eenvoudig alle mogelijke functies en reageert op de vacatures die jou aanspreken. De Recruitment Consultant die ervaring heeft in de branche waar jij op hebt gereageerd, neemt contact met je op.

Hoe gaat het in zijn werk?

De specialisten van dit werving- en selectiebureau hebben veel ervaring met diverse banen die vallen onder een branche in de Life Sciences, bijvoorbeeld Food. De Recruitment Consultants van dit bureau voeren hun werving uit gericht op langetermijnoplossingen. Dit houdt in dat zij kijken naar dé baan die perfect aansluit bij jouw wensen. Zij gaan hierdoor duurzame verbindingen aan. Hierbij staat het aangaan van persoonlijke relaties centraal bij de opdrachtgevers. Ook staat kwaliteit hoog in het vaandel bij dit werving- en selectiebureau, zij zorgen daarom voor dé perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat, bijvoorbeeld een baan in de branche Food.

Reageer op de vacatures op schrijf je in op de website

De werknemers van dit werving- en selectiebureau zijn zelf ook jarenlang actief geweest in een branche van de Life Sciences, bijvoorbeeld Food en Chemie. De specialisten hebben hierdoor een schat aan kennis opgedaan over deze verschillende branches. Zo kunnen zij jou voorzien van veel informatie en kunnen zij goed inschatten wat voor soort baan bij jou past. Mocht je zelf willen kijken naar de vacatures, bekijk dan de website. Het is mogelijk om op de website te reageren op deze diverse vacatures. Ook kun je je inschrijven via de website. De Recruitment Consultants nemen dan contact met je op en zullen samen met jou zoeken naar de perfecte baan!

https://www.my-recruitment.com/

About

View all posts by