Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Aanbiedingen

Waterspeelgoed en attributen

Als men een zwembad aan laat leggen wordt er ook vaak gekeken naar de mogelijkheden voor de kinderen om het zwembad nog aantrekkelijker en uitdagender te maken, zodat er met veel plezier gebruik gemaakt kan worden van het zwembad.

Kinderen gaan geen baantjes trekken en ook niet stil op de handdoek bij het zwembad liggen waar volwassenen dit juist heerlijk vinden. Maar ook volwassenen houden ervan om een spelletje te doen in het zwembad of om het sporten te combineren.

Opblaasfiguren/strandballen

Wie kent ze niet. De opblaasfiguren waar je op kan zitten of liggen doen het altijd goed. Denk aan een krokodil, dolfijn, eenhoorn en de flamingo. En de opblaasbare strandballen.

Luchtbedden

Als het zonnetje goed schijnt is het erg lekker om op je luchtbed lekker te dobberen in het zwembad. Deze luchtbedden heb je tegenwoordig ook in de gekste modellen; cupcake, ijslolly, hamburger, kiwischijf, etc. Gelukkig bestaande de ouderwetse luchtbedden ook nog gewoon.

Glijbanen

Een glijbaan mag in de ogen van een kind ook niet ontbreken. Een glijbaan op de kant of een opblaasbare glijbaan in het water. Ook zijn er de buikglijbanen, deze zijn leuk voor op het grasveld naast het zwembad.

Sport en spel

Sporten is met het warme weer minder aantrekkelijk, maar sporten in het zwembad klinkt al gelijk een stuk beter! Zwembadspeelgoed zoals een volleybalnet bijvoorbeeld, leuk om met vrienden of familie te doen. Maar denk ook aan een opblaasbare goal-, basketbal- of beachtennis set.

Aqua fitness

Sporten en je zwembad combineren? Het kan dankzij de opkomende rage Aqua Fitness! Je fitness oefeningen kun je dus voortaan lekker in het water uitvoeren dankzij waterbestendige dumbells. Ook je conditie trainen kan met de zwemtrainer met elastiek. Oftewel, alles voor je fitheid kun je voortaan in het water uitvoeren. Zo blijven we fit.