Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Aanbiedingen

Operator

Operator, 5 ploegen

beschrijving van de baan

Stel je voor dat je bij McDonald’s hebt besteld, je kunt die vier glazen met softijs niet in één keer dragen. Gelukkig kreeg je van het personeel een bekerhouder. Kijk, dit maakt een verschil!

In vijf teams bij Huhtamaki in Franeker zet je deze handige schurken in als operators.

Wat verwacht je van ons?

 -langetermijncontract

-Totaal uurloon van 13,00 euro tot 15,50 euro exclusief toeslagen

-De toeslag is gebaseerd op een klokuurmatrix (bijv. Nachtdienst 150%)

-Comfortabele werkomgeving en ontspannen sfeer

-Huhtamaki hoopt met het opbouwen van pensioenen binnen 6 maanden dienst en hoopt het proces te versnellen met nieuwe en snellere machines.

Ze zijn op zoek naar ervaren operators die zich willen verdiepen in deze machines en processen. Je wordt betrokken bij het controleren van verschillende productielijnen, het converteren van machines en het maken van instellingen. Omdat het proces continu is, moeten deze machines regelmatig worden schoongemaakt. Dit maakt ook deel uit van uw verantwoordelijkheden. Je wordt uiteindelijk een informeel team, ze zorgen samen voor gezelligheid, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat het werk op tijd wordt afgerond. Ik ben iedereen voor iedereen! heel goed!

Wat vragen we van jou?

– Operator B diploma (of een volledig MBO3 technisch diploma met mechanische ervaring)

-Mechanisch en procesmatig denken

-Hebben een positieve instelling, kunnen meedenken met het proces en hierop wijzen

Huhtamaki vervaardigt verschillende producten van karton en papier. Dus als je koffie drinkt uit een kopje of eieren uit een doos haalt, kan deze verpakking afkomstig zijn van Huhtamaki! Het Finse bedrijf is wereldwijd bekend en heeft vestigingen in Europa, Azië en Noord-Amerika. Ze gebruiken gerecyclede tijdschriften en kranten om verantwoorde producten te leveren. Zie jij jezelf werken bij Huhtamaki? Solliciteer dan. Vaarwel!

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/nachtdienst.html