Persoonlijke les methodes bij Rijschool in Utrecht

Wij staan als team achter het succes van Troy Rijschool Utrecht wij werken met verschillende instructeurs. Wij zijn in 2007 de rijschool in Utrecht gestart en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een populaire en succesvolle autorijschool Utrecht. Honderden leerlingen in Utrecht en omgeving hebben inmiddels via Rijschool Troy hun rijbewijs B gehaald.

Persoonlijke rijles: Troy rijschool Utrecht heeft in de praktijk een eigen lesmethode ontwikkeld die veel mensen blijkt aan te spreken. Door zijn rustige en geduldige manier van lesgeven, waarbij hij oog heeft voor het karakter van de leerling, is hij ook een uitermate geschikte instructeur voor mensen met faalangst. Wij stellen met elke leerling een eigen les plan op, omdat elke leerling een individu is en dus een eigen aanpak van rij les volgen nodig heeft ,word er naar de wensen en zelfbeheersing in de auto gekeken en aan de hand daar van samen met de leerling een les plan opgesteld. Op deze manier leert elke leerling op zijn/haar manier en kan dan al vrij snel het cbr examen gaan afleggen. Gratis proefles  rijopleiding bij Rijschool Utrecht begint met een (vrijblijvende) intake / proefles van een uur. Deze rijles is  als je daarna kiest voor één van de lespakketten, anders betaal je de prijs van een losse rijles. Na afloop van de proefles wordt samen met jou een pakket samengesteld voor jouw persoonlijke situatie. De basis hiervan wordt gevormd door de standaard pakketten van Rijschool Utrecht. Daarnaast worden de lesfrequentie en lestijden besproken.

Je kan bij ons meer cursussen krijgen , bij ons is het mogelijk om theoriecursus en materiaal te krijgen bij aanschaf van lespakketten. Had je wel vaker de auto van je oom of broer willen nemen omdat het regent buiten, dan is het nu tijd om jou de beslissing te maken. Wacht niet langer en zet deze stap om je zelf vrijer te laten voelen op de weg, er is niks zo fijn als het autorijden. wil jij ook snel je rijbewijs? Bekijk onze site www.rijschool-troy.nl, Of bel voor jou gratis proefles naar 030:8080317

http://www.rijschool-troy.nl

About

View all posts by