Volvo V60 occasions

Je ziet het heel zelden, maar soms is zelfs een Volvo V60 een sleepdienst nodig. Niet echter nadat een van de RoadGuards de Volvo V60 heeft geprobeerd te repareren. Op dit collectief van zo’n 800 monteurs doe je 24/7 een beroep, en bel je met een hulpvraag dan is het streven dat er een monteur binnen een half uur bij je is. Je hoeft geen lid te zijn of abonnement af te sluiten voor deze servicedienst. Je betaalt gewoon aan de monteur die komt om je verder te helpen. En dat is toch een geruststellende gedachte als je veel met de auto onderweg bent.

Met een Volvo V60 zul je niet zo snel met pech te maken krijgen

De kans dat je nou snel met pech te maken krijgt is overigens erg klein als je een van de Volvo V60 occasions aanschaft die op de markt beschikbaar zijn. Volvo staat in het algemeen immers bekend om de grote mate van betrouwbaarheid en is het toonbeeld van veiligheid bovendien. In een Volvo V60 rijd je met gemak een aantal keren de wereld rond, zonder dat dit afbreuk doet aan het rijcomfort. Met de V60 van Volvo koop je een van de meest populaire auto’s die Volvo produceerde overigens. Het is het toch sportieve karakter van de auto, die overigens een topsnelheid van liefst 250 kilometer per uur kan halen.

Kies je voor een benzine, een diesel of een hybride uitvoering?

De Volvo V60 occasions hebben allemaal een City Safety systeem. Dit systeem brengt de auto meteen tot stilstand als er een botsing dreigt met een andere weggebruiker of met een stilstaand object. Met de Volvo V60 koop je een hogere middenklasser die plaats biedt aan zeker vijf volwassenen die allen een royale zitplaats kunnen claimen in de vierwieler. Je koopt de Volvo V60 in een diesel, een benzine of in een hybride uitvoering.

 

About

View all posts by