Een lease auto voor ieder budget

Mijnwebpartner

Het leasen van een auto is een aantrekkelijke optie voor steeds meer mensen. Zowel zakelijk leasen als privé leasen nemen toe in populariteit en de leasemarkt blijft zich uitbreiden met een recordaantal lease auto’s in 2015, namelijk 755.000. Ondernemers gebruiken geleaste bedrijfsauto’s om materialen te vervoeren en klanten te bezoeken, omdat de financiële risico’s hierbij tot een minimum beperkt blijven en ze geen grote investering hoeven te doen. Maar ook particulieren kunnen goedkoop auto leasen. Er is een groot aanbod aan lease auto’s en contracten die voor iedere situatie en elk budget uitkomst kunnen bieden.

Zakelijk en privé leasen

Als je een auto least, verkrijg je het gebruiksrecht van dit voertuig over een bepaalde periode, waarbij de leasemaatschappij eigenaar blijft. Er bestaan echter verschillende leasevormen die andere mogelijkheden bieden voor zakelijke lessees dan voor privé lessees (private lease). Wie zakelijk least heeft de keuze een Financial Lease contract af te sluiten, waarbij je economisch eigenaar wordt van de auto en deze aan het eind van de leaseperiode kunt houden. Dit kan niet bij private lease. Aan het eind van de leaseperiode lever je de auto weer in of verleng je het contract. Voordeel hiervan is dat je geen moeite hoeft te doen de auto voor een degelijk bedrag te verkopen als je ervan af wilt.

Kopen of leasen?

Een auto leasen kan al vanaf 200 euro per maand en kan erg voordelig zijn ten opzichte van een auto kopen. Je hebt namelijk geen extra kosten voor verzekering, reparaties en onderhoud. Geef al je voorkeuren door en vraag offertes aan bij verschillende leasemaatschappijen om een idee te krijgen van de kosten en te zien welke maatschappij het voordeligst is. Vergeet niet dat je een leasecontract niet zomaar op kunt zeggen, dus je moet zeker zijn dat je het bedrag over de gehele leaseperiode kunt blijven betalen

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/

About

View all posts by