Een bedrijfsauto leasen: een goede keus voor ondernemers

Mijnwebpartner

Als je als ondernemer veel onderweg bent en je auto vaak en intensief gebruikt, dan is het aan te raden om een auto te leasen. Een bedrijfsauto leasen is eenvoudig en voordelig. Er zijn veel verschillende bedrijven waar je je auto kunt leasen. Je kunt de voorwaarden van deze bedrijven vergelijken om de leasemaatschappij te vinden die het beste bij je past. Als je werkgever al een contract heeft afgesloten met een leasemaatschappij, dan moet je bij deze maatschappij je auto leasen. Je werkgever kan je hierover meer informatie geven.

Waarom leasen voordelig is

Een bedrijfsauto leasen is een voordelige manier om in een nieuwe auto te rijden. Je hoeft de auto immers niet zelf aan te schaffen. De hoge kosten die de aanschaf van een nieuwe auto met zich mee brengt, zijn namelijk voor rekening van de leasemaatschappij. Dit betekent dat de auto gedurende de lease periode ook in bezit blijft bij deze maatschappij. Je mag de auto gebruiken gedurende een bepaalde periode tegen een vooraf vastgestelde prijs, zoals afgesproken is in het lease contract. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent en kun je profiteren van de gemakken van een nieuwe auto tegen een aantrekkelijke prijs.

Geen vervelende verrassingen meer

Omdat de lease auto in bezit blijft bij de leasemaatschappij, zijn niet alleen de aanschaf, maar ook de meeste andere kosten voor rekening van deze partij. Dat betekent bijvoorbeeld dat je kosten voor reparaties, wegenbelasting en pechhulp niet zelf hoeft te betalen. Meestal is ook de brandstof deels inbegrepen in de lease prijs. Het enige dat je zelf betaalt is de maandelijkse lease prijs en in het geval van zakelijke lease ook de fiscale bijtelling. Deze bedragen kun je vooraf uitrekenen zodat je precies weet wat je per maand aan de auto kwijt bent.

http://www.leaseautocentrale.nl/

About

View all posts by