Mijnwebpartner Artikel Blog
Zakelijke dienstverlening

Hangmatten wholesale

Een van de belangrijkste zaken bij de verkoop van artikelen is het inkopen van de artikelen. Vooral artikelen die in andere werelddelen geproduceerd worden. Als je dan niet voor hele grote partijen wilt gaan is het inkopen vaak erg prijzig.

Een oplossing is het wholesale inkopen bij een partij in eigen land die de producten grootschalig inkoopt. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor de inkoop van hangmatten. Wij hebben de Mexicaanse hangmat en de Braziliaanse hangmat in ons assortiment.

Omdat wij grootschalig inkopen kunnen we zeer aantrekkelijke wholesale prijzen bieden voor onze hangmatten. Onze wholesale prijzen gelden al vanaf 10 stuks. Bekijk onze site en kies de hangmat of de hangmatten die u aan uw assortiment wilt toevoegen.

Wilt u meer informatie, stuur ons een mail. Meer info over onze wholesale vind u bij het onderwerp wholesale hangmatten.

Wij leveren onze hangmatten, zowel retail als wholesale niet alleen in Nederland, maar in heel Europa.

Wij gaan trouwens regelmatig naar de landen waar onze hangmatten gemaakt worden. Lees bijvoorbeeld het verhaal over onze reis naar de Mexicaanse hangmat. Deze hangmat wordt gemaakt door de Maya’s in Mexico, Yucatan.

 

 

http://www.icolori-hangmatten.nl