Mijnwebpartner Artikel Blog
Dienstverlening

Glazenwasser Zoetermeer gezocht

Ik ben in zoetermeer huisbaas van een groot appartementen complex. Normaal heb ik een vaste glazenwasser voor deze appartementen alleen deze is nu helaas op vakantie. Dat betekent dat ik nu dus op zoek moet naar een andere glazenwasser Zoetermeer. Ik wil natuurlijk wel een goede zodat ik de huurders tevreden hou. Ik kan het natuurlijk ook even afwachten en gewoon wachten tot de normale glazenwasser Zoetermeer terug is van vakantie maar dan loop ik het risico dat de huurders ongeduldig en niet blij beginnen te worden en dat moeten we natuurlijk niet hebben. Ik moet dus een bedrijf vinden dat alle glazen kan wassen van het appartementen complex. Het bedrijf moet natuurlijk wel genoeg mankrachten hebben zodat het niet te lang duurt. Ook moeten ze volgende week beschikbaar zijn. Het liefst want ik blijf een Nederlander betaal ik er helemaal niks voor maar dat gaat natuurlijk niet dus het moet een zo laag mogelijke prijs zijn.

 

Glazenwassers van soc-facilitair

Ik kwam na een tijdje zoeken op het internet een glazenwasser Zoetermeer tegen die werkte bij soc-facilitair. Ik ging wat informatie opzoeken  over dit bedrijf en dit beviel me eigenlijk wel. Ze hadden al meer klussen gedaan zoals deze. Ik was om en besloot een offerte aan te vragen en ook een telefonische afspraak te maken zodat we alles konden regelen. Ik maakte de afspraak dat ze volgende week met 4 glazenwasser Zoetermeer zouden komen en de klus dan binnen een week af zouden hebben. Ik was hartstikke blij vooral ook omdat het niet heel duur was.

 

Het eindresultaat

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat de glazenwassers waren erg vriendelijk en hebben snel hun werk gedaan. Ook zag het er weer netjes uit en de huurders waren zeer tevreden. Als mijn vaste glazenwasser weer op vakantie is denk ik zeker meteen aan soc-facilitair.