Mijnwebpartner Artikel Blog
Vervoer en transport

Extra service van Schiphol Taxi

Extra service van Schiphol taxi

Schiphol taxi haalt en brengt je naar Schiphol. Schiphol taxi is er voor de particuliere klant en voor de zakelijke klant. Maar naast de schipholritjes biedt Schiphol taxi ook extra diensten aan. Ze kunnen je zakelijke klant binnen bij Schiphol opwachten, een extra taxibus naar Schiphol inzetten bij congressen en andere grote events is erg makkelijk. Ook bieden zij de mogelijkheid om op rekening te rijden.

 

Gasten opwachten Heb je een zakelijke klant die opgehaald moet worden van Schiphol? Dan kun je de chauffeur van Schiphol taxi ook de gast binnen laten opwachten. Bij het meetingpoint wacht de chauffeur de klant dan op met een naam bordje. Je kunt je klant dan doorgeven dat hij of zij bij de meetingpoint terecht kan om mee te kunnen met de chauffeur. De chauffeur brengt de klant dan met de Schiphol taxi naar het hotel waarde klant verblijft of andere bestemming zoals congres of vergadering.

 

Taxibussen Een taxibus naar schiphol is zeker voor grotere groepen vakantiegangers idiaal. Maar ook op zakelijke gebied kunnen de taxibussen ingezet worden. Voornamelijk als er congressen zijn in Nederland dan kun je meerdere gasten verwachten. Deze gasten kun je dan prima tegelijk vervoeren van Schiphol naar Amsterdam of Den Haag waar meestal de congressen plaatst vinden.

 

Rekening rijden Als je als zakelijke klant veel gebruikt maakt van de Schiphol taxi dan is het fijn om een makkelijkere manier te hebben om de rekening te voldoen. Voor deze zakelijke klanten heeft Schiphol taxi op rekening rijden. Zo voorkom je de rompslomp van elke keer betalen en is het ook overzichtelijk te zien op je bedrijfsrekening wat je aan kosten maakt voor je taxiritten. Altijd handig voor de declaraties en voor je accountant.