Mijnwebpartner Artikel Blog
Groothandel

Plof neer op een moderne relaxstoel die afgestemd is op uw wensen

Wanneer u na een lange, drukke dag thuiskomt, is niets lekkerder dan even helemaal tot rust te komen. Schiet uw pantoffels aan en ga op uw favoriete plek op de bank zitten. Maar wat dacht u van een moderne relaxstoel die geheel afgestemd is op uw voorkeuren? Dan weet u zeker dat u goed kunt relaxen! Wanneer u uw relaxstoel helemaal naar uw wensen wilt ontwikkelen, gaat u langs bij Pluijm Relaxstoelen te Meijel.

Dé relaxstoelen-specialist

Pluijm Relaxstoelen te Meijel in Limburg is specialist als het gaat om goed en comfortabel zitten. U heeft altijd keuze uit meer dan 100 relaxstoelen in alle maten en uitvoeringen. Hun collectie omvat verschillende modelseries die elk een eigen karakter en slimme comfortfuncties hebben. De rugleuning van bijna alle relaxstoelen hebben een verstelbare (topswing) hoofdsteun. Tevens kan de gewenste comfortstand zowel manueel als door motoren worden versteld. Uiteraard is het ook van belang dat de relaxstoel past binnen uw interieur. Om die reden is maatwerk bij hen mogelijk.

Volop maatwerkmogelijkheden

Een moderne relaxstoel die geheel afgestemd is op uw wensen? Daar weten ze bij dit bedrijf wel raad mee. Naast de keuze uit verschillende functies kunnen de relaxstoelen van deze specialist geleverd worden in een omvangrijke collectie lederen- of stoffenbekleding. Kies het gewenste model, de bekleding en kleur naar keuze om zo uw persoonlijke stoel samen te stellen. Dan heeft u een moderne relaxstoel niet alleen een hoog zitcomfort heeft, maar ook precies past in de ruimte!

Vraag om advies

De specialisten van dit bedrijf staan voor u klaar wanneer u advies wenst. Zij weten immers alles over het samenstellen van een relaxstoel en ondersteunen u hier graag bij. Weet u nog niet precies wat u fijn vindt? Bezoek dan hun ruime showroom en bekijk daar het grote aanbod relaxstoelen. Samen met het personeel kiest u dan de juiste stoel uit. Voor vragen of meer informatie zijn zij telefonisch bereikbaar.

https://www.pluijmrelaxstoelen.nl/