Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Groothandel

Alle kappersbenodigdheden onder één dak

Koos van der Beek is dé groothandel voor alle kappersbenodigdheden die jij dagelijks nodig hebt. Kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten, interieuradvies en essentiële elektra: je vindt alles bij deze online en fysieke groothandel. Het gedreven personeel helpt jou met plezier snel verder, zodat jij niet teveel tijd hoeft te besteden aan het vinden van de juiste kappersbenodigdheden. Het overzichtelijke online assortiment laat jou direct zien waar je moet zijn. Heb je nog geen idee van welke producten het best bij jouw stijl of werkwijze passen? Neem dan contact op met Koos van der Beek en één van de gedreven teamleden komt bij je langs om je van uitstekend advies te voorzien.

Persoonlijk contact en de beste kwaliteit

Hoewel we in een digitale tijd leven, streeft deze erkende kappersgroothandel ernaar om persoonlijk contact met jou als klant te onderhouden. Je krijgt persoonlijk advies, je ontvangt nieuws over de kapperswereld en jouw feedback wordt altijd serieus genomen. De vertegenwoordiger van Koos van der Beek komt met veel plezier naar jouw salon om je de nieuwste haarproducten, aanbiedingen en trends te laten zien. Op deze manier mis jij nooit iets en kan je je klanten altijd iets nieuws aanbieden. Kom je liever langs bij deze groothandel in Leusden om alle kappersbenodigdheden meteen te bekijken? Onder openingstijden wordt er altijd tijd voor je gemaakt om je te adviseren, te kletsen en een kopje koffie te drinken.

Profiteer van alle kappersvoordelen

Neem contact met Koos van der Beek op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Jouw vragen worden snel beantwoord en je opmerkingen worden gehoord. Tevens maak je via deze wegen gemakkelijk een afspraak om bij deze groothandel langs te komen of om iemand in jouw salon te ontvangen. Door een samenwerking met dit erkende bedrijf aan te gaan, hoef je nooit meer te twijfelen aan excellente service en A-kwaliteit kappersbenodigdheden.

https://www.koosvanderbeek.nl/