Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Groothandel

Houd gerechten op een perfecte temperatuur met een thermobox voor de horeca

Een thermobox voor de horeca is een onmisbaar item voor restauranthouders en cateraars. Bezorgt u maaltijden aan huis? Dan wilt u dat die op de juiste temperatuur geserveerd worden. In een thermobox voor de horeca blijven maaltijden perfect op temperatuur. Dat geldt voor warme, koude en diepvriesmaaltijden. Thermoboxen zijn gemaakt van speciaal isolerend kunststof, waardoor de binnentemperatuur constant blijft. U vervoert er al uw gerechten in, van soep tot salade en van kapsalon tot ijs.

Waarom is een thermobox voor de horeca zo handig?

Een thermobox voor de horeca is niet alleen handig voor het vervoer van uw gerechten. U kunt er ook gerechten in bewaren als u op locatie aan het werk bent. Als cateraar komt u wel eens op plekken waar geen keuken is of waar geen tijd is om te koken. Gelukkig blijven alle gerechten prima op temperatuur in een warmhoudbox, zodat u ze kunt serveren als het u uitkomt.

Welke maat thermobox kan ik het beste kiezen?

Thermoboxen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Lagro Waalwijk B.V. heeft u bijvoorbeeld keuze uit een zeer groot assortiment. Toch kan het voorkomen dat de standaardmaten niet aansluiten bij uw wensen. In dat geval maakt dit bedrijf ook thermoboxen op maat voor de horeca. Zo kunt u de boxen helemaal aanpassen aan uw eigen keuken of vervoerssysteem.

Gemakkelijk te hanteren

Thermoboxen voor de horeca zijn gemakkelijk in gebruik. Dat komt door de ergonomische handgrepen in de zijkant, waarmee u de box goed kunt dragen. Daarnaast zijn thermoboxen eenvoudig te stapelen op een verrijdbaar onderstel. Zo vervoert u ze snel en veilig naar de locatie van bestemming. Een thermobox voor de horeca is licht van gewicht, maar ook stevig en robuust. Uw gerechten zijn dus goed beschermd tegen botsen of stoten. Wilt u weten wat deze specialist voor u kan betekenen? Neem dan contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.lagrowaalwijk.nl/

Gerelateerde artikelen

Een inloopdouche op maat laten aanleggen? Bij deze specialist heeft u wat te kiezen

Gedroogde peulvruchten die natuurlijk geteeld zijn

Hoogwaardig zaagsel kopen voor uw dieren doet u bij de specialist