De beste gadgets voor tijdens het survivallen

Mijnwebpartner

Er is niets mis met een zonvakantie naar Italië, Frankrijk of Turkije, maar ik zelf houd meer van een actievere vakantie zoals survivallen. Om het survivallen iets makkelijker te maken bespreek ik vandaag mijn drie favoriete survivalgadgets.

 

Power Plus Barracuda LED Solar opwindbare zaklamp

Een opwindbare zaklamp is een essentieel overlevingsgadgets, of je nu wilt overleven in een gevaarlijke rampsituatie of alleen wilt overleven in een gezellige tent. Wanneer u echter op zoek bent naar wat u moet kopen, moet u naar de details kijken – hoeveel moeite gaat het kosten en hoeveel krijgt u uit die lading?

 

De zaklamp die wij aanraden geeft je een uur licht met alle drie de Leds na een minuut rondslingeren of tachtig minuten met slechts één licht. Je kunt ook honderdtien minuten knippen, en nog beter, de zaklamp is regendicht en windicht. Zonnepanelen bektekenen ook dat na een uur direct zonlicht, je honderdtwintig minuten met de zaklamp kan schijnen.

 

Zippo Hand Warmer

Weet je nog dat je maatje niet eens rookte maar een Zippo kocht omdat hij het cool vond? Nou hij had gelijk, het ziet er cool uit, en nu kijk jij er ook een bezitten, voor een functie die echt de moeite waard is. Deze Zippo handverwarmer geeft tien keer meer warmte af dan een wegwerpbare handwarmer, is herbruikbaar, heeft geen vlam en werkt tot twaalf uur met slechts een vulling. Oh, en je ziet eruit als een absolute baas als je leert hoe die werkt.

 

Achteruitrijcamera

Als ik een tijd gesurvivald heb, dan wil ik in alle rust weer lekker in m’n auto naar huis rijden. Ik heb gemerkt dat een achteruitrijcamera kopen de beste beslissing is die ik in tijden gemaakt heb. Zoals elke survivalfanaat weet, kunnen bossen met alle dieren daarin heel onvoorspelbaar zijn. Met een waeco achteruitrijcamera heb ik meer overzicht in de bossen, wat me een gerust gevoel geeft.

About

View all posts by