Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Eten en drinken

Heel Sittard bestelt hier hun catering

De meest tongstrelende lekkernijen van Sittard bestel je bij Happie Delivery Catering. Door ons gemakkelijke bestelplatform is een order moeiteloos geboekt. Via onze collega’s in heel Nederland kunnen wij uw bestelling leveren in elke stad. Partysnacks, diners, barbecues, lunches, high tea’s, drankjes bezorgen wij op het werk of thuis in Sittard. Al uw catering bezorgen wij in biologisch afbreekbare verpakkingen. Op die manier zijn uw producten niet belastend voor onze natuur. Happie in Sittard en al zijn cateraars zijn H.A.C.C.P. gekwalificeerd. Zo is iedere klant verzekerd van een goede levering en catering. Happie Delivery Catering in Sittard is in te zetten voor uiteenlopende soorten evenementen. trouwerijen, afscheidsfeesten, jubilea, bachelorpartys, of zelfs familie-uitjes. 

Diverse type catering aanwezig

Wanneer u heerlijke borrelhapjes wilt regelen zit u goed in onze webwinkel. Van originele toastjes, tot de meest originele hapjes, zoals sweet patato bites. De keuze van Happie Delivery in Sittard is gigantisch. Zo zorgt u dat de aanwezigen altijd iets vinden dat heerlijke smaakt. Op die wijze zit het  met onze diner gerechten; super veel opties! Kunt u niet het ideale pakket te vinden? Dan regelen wij uw pakket vanzelfsprekend helemaal naar uw wens! Ook barbecue catering boeken in Sittard is super simpel. U kunt er zelfs voor gaan om een echte BBQ topper u te laten assisteren op locatie. Die zal de locatie opzetten, de hapjes tot perfectie te grillen en serveren, na de bijeenkomst de locatie schoon achterlaten, en zelfs de vaat doen.

Deze orginele catering is perfect in de coronacrisis

Zelfs met corona kan Happie een authentieke catering voor u verzorgen. Bijvoorbeeld een unieke catering; de Picknick! Ultiem genieten van de zon en van vrienden en collega?s. Happie is de gehele week te bereiken via mal, chat of telefoon. Wanneer u voorstel op maat aanvraagt, krijgt u deze dezelfde dag. Zo is de service van Happie Delivery in Sittard.