Mijnwebpartner Artikel Blog
Zakelijke dienstverlening

Laat een meerjarenonderhoudsplanning door dit calculatiebureau maken

Bent u op zoek naar een multidisciplinair calculatiebureau met vele jaren ervaring? Kies dan voor DDC Consulting. Zij zijn uw specialist wanneer het gaat om onder andere duurzaamheid, brandveiligheid en huisvestingadvies. De vakbekwame en deskundige medewerkers beschikken over jarenlange praktijkervaring en uitgebreide kennis. Zij zijn u doelgericht en transparant van dienst bij al uw vraagstukken. Een van de diensten waar zij u graag bij verder helpen is een meerjarenonderhoudsplanning.

Waarom moet u een meerjarenonderhoudsplanning opstellen?

Een meerjarenonderhoudsplanning, of een MJOP, wat is dat eigenlijk? Dit is een uitgebreide en overzichtelijke planning waar diverse facetten in uitgewerkt moeten worden. Het wordt vaak uitgewerkt voor bouwonderdelen zoals een dak, gevel, kozijn en trappenhuis. Meestal wordt er dan ook een begroting gemaakt en een conditiemeting uitgevoerd. Als u hier totaal geen ervaring mee heeft en geen kennis van heeft, dan is het verstandig om een meerjarenonderhoudsplanning uit te laten voeren door specialisten. De vakbekwame medewerkers weten precies hoe dit plan op de juiste manier wordt opgesteld, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Zij voorzien u graag van advies op maat. Zij denken tijdens het gehele proces met u mee, zodat uw project op een succesvolle manier eindigt.

Neem contact op het de professionals

Naast het uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplanning helpen de vakbekwame en deskundige medewerkers van dit calculatiebureau u graag bij allerlei andere zaken, zoals BIM-management, toezicht tijdens uw bouwproject en projectmanagement. Zij zorgen ervoor dat uw bouwproject succesvol wordt afgerond. Hierbij bieden zij altijd een eerlijke kosten-kwaliteitsverhouding. U kunt er dus op rekenen dat u waar krijgt voor uw geld. Wilt u weten wat dit calculatiebureau nog meer voor u kan betekenen? Schroom dan niet om contact met hen op te nemen. Zij vertellen u graag alles over de diensten die zijn aanbieden, zoals bouwkosten- of contactmanagement. Kies voor kwalitatief hoogstaande en persoonlijke service.