Mijnwebpartner Artikel Blog
Aanbiedingen

Gebak Bestellen bij Brievenbus Banket

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus?

Bij Brievenbus Banket besteld u ambachtelijke brievenbustaart die zoals de naam al suggereert wordt geleverd door de brievenbus. Dit kan doordat Brievenbus Banket het banket zó heeft ontworpen dat het in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. Een groot voordeel van een levering door de brievenbus is dat de ontvanger van de brievenbustaart nooit meer thuis hoeft te wachten op de bezorger en zijn of haar tijd aan andere leukere dingen kan besteden.

Soorten Gebak

Brievenbus Banket heeft zorgvuldig vier verschillende soorten gebak samengesteld, de soorten gebak die u kunt bestellen zijn:

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Kaneel Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Chocolade Banket

Als u niet kunt kiezen uit één soort banket kunt u er ook voor kiezen om een combinatiebox te bestellen, hierin kunt u verschillende soorten brievenbustaart in hetzelfde doosje verzenden naar de gelukkige ontvanger. Ga naar gebak bestellen op de website van Brievenbus Banket om uw keuze te maken.

Thuiswerken en zakelijk bestellen

Een groot deel van Nederland en de rest van de wereld werkt momenteel al een tijdje thuis. Het lijkt erop dat dit nieuwe normaal, voor sommigen helaas, nog een tijd gaat aanhouden. Met de service van Brievenbus Banket kunt u uw werknemers of collega’s een hart onder de riem steken door het versturen van een origineel maar vooral heerlijk brievenbus cadeau. Omdat u het brievenbus cadeau kunt personaliseren zullen de ontvangers het extra leuk vinden, omdat het dan écht door het bedrijf of instantie waarvoor ze werken wordt gestuurd. 

Ook grotere zakelijke orders voor bijvoorbeeld relatiegeschenken kunt u bestellen bij Brievenbus Banket. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Brievenbus Banket. Deze helpen u doorgaans binnen één dag en denken graag met u mee om voor u een offerte op maat te maken. Inmiddels heeft Brievenbus Banket al veel bedrijven en instanties erg gelukkig mogen maken met haar diensten.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen