Incassobureau Nijkerk

Mijnwebpartner

Ik was op zoek naar een incassobureau in de regio Nijkerk. Ik was hier naar op zoek omdat een klant van mij al een aantal maanden niet meer betaald heeft. Wij willen natuurlijk wel ons geld terug en daarom hebben we besloten om op zoek te gaan naar een incassobureau in Nijkerk. We zijn samen eigenaar van ons bedrijf en ik heb besloten om dit te gaan regelen zodat mijn compagnon zich kan focussen op de andere belangrijke zaken. We zitten in de kleding en we hebben kleding geleverd aan de klant maar deze heeft nog steeds niet betaald. Het is nu crisis en wij moeten ook gewoon onze centen ontvangen anders kunnen wij het ook niet lang meer volhouden als niemand meer betaald. We zijn wel op zoek naar een bedrijf dat de nodige ervaring heeft en deze branche. Ook willen we graag dat het op redelijk snelle termijn gaat gebeuren zodat we dit geld weer kunnen investeren in andere zaken.

Van Loon Incasso Advocaten

Ik begon mijn zoektocht op het internet en zocht op incassobureau Nijkerk. Ik bezocht verschillende websites zodat ik alles een beetje kon vergelijken, dit was immers de eerste keer dat ik met zo’n bedrijf te maken had. Ik keek dus op een aantal websites en uiteindelijk kwam ik dan terecht bij incassoadvocaten.nl. Dit bedrijf zat ook in Veenendaal net zoals ons bedrijf dus dat kwam ons ook nog eens mooi uit. We namen contact op en besloten in zee te gaan met van Loon incasso advocaten.

De incasso

We zijn nu 2 weken na de incasso en het is allemaal heel goed gelopen. We hadden natuurlijk alle nodige informatie gegeven aan van Loon Incasso Advocaten en ze gaven ons gelijk en gingen dus aan de slag. Een week later kregen we een belletje dat de actie geslaagd was en dat we het geld binnen een aantal dagen zouden ontvangen. We zijn erg tevreden over de werkwijze van het incassobureau in regio Nijkerk.

About

View all posts by