Een professionele vergaderlocatie in Boxtel reserveren

Mijnwebpartner

Bent u voor een één- of meerdaagse vergadering op zoek naar een vergaderlocatie in Boxtel? Bekijk dan eens de mogelijkheden die u heeft bij Hof van Vijfeijken. Bij deze prachtige locatie kunt u met uw team prima terecht voor een vergadering, training of brainstormsessie. Extern vergaderen heeft enkele voordelen ten opzichte van het vergaderen op kantoor, zeker wanneer u dit bij Hof van Vijfeijken in Boxtel doet. Deze prachtige monumentale boerderij is wel vijf eeuwen oud. De ligging is eveneens prachtig, gelegen in een mooi natuurgebied. De omgeving is dan ook zeer inspirerend en leent zich perfect voor een creatieve vergadering. U zult snel tot nieuwe, innovatieve inzichten komen.

Het zal u tijdens uw verblijf aan niets ontbreken

Externe vergaderen in Boxtel doet u natuurlijk bij dé vergaderlocatie: Hof van Vijfeijken. Het maakt niet uit of u voor een eendaagse vergadering komt of langer wenst te blijven, tijdens uw verblijf zal er u aan niets ontbreken. Geniet na een lange dag vergaderen bijvoorbeeld van een heerlijk en uitgebreid diner van chefkok Sjoerd. Dit is gegarandeerd een culinair hoogstandje van de hoogste kwaliteit. Met dieetwensen en allergieën wordt uiteraard rekening gehouden. U geniet dus altijd van een speciaal voor u bereide maaltijd.

Neem contact op met een van de medewerkers voor meer informatie

Wilt u meer weten over extern vergaderen bij deze vergaderlocatie in Boxtel? Dat is zeer begrijpelijk. Neem hiervoor gerust eens contact op met een van de medewerkers van Hof van Vijfeijken. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die er zijn. U bekijkt de contactmogelijkheden op de website. Hier kunt u tevens veel meer aanvullende informatie vinden over wat er allemaal mogelijk is. Kom ook vergaderen bij deze prachtige locatie en laat u overvallen door alle nieuwe inzichten die u hier opdoet. Reserveer vandaag nog uw plek.

About

View all posts by