Mijnwebpartner Artikel Blog
Particuliere dienstverlening

Waarom vallen Meindl schoenen in de prijzen? Ontdek het hier!

De schoenen van Meindl staan wereldwijd bekend omwille van hun hoge kwaliteit. Daarom zijn dit de favoriete schoenen van veel recreatieve en professionele wandelaars en hikers. Daarnaast is het merk Meindl diverse keren bekroond door outdoor magazines. Mede hierdoor zijn meerdere modellen, zoals de MFS Vakuum, Aruba GTX en Light Hiker uitgegroeid tot ware klassiekers. Waar je deze prijswinnende klassiekers koopt? Bij de specialist, zoals In der Maur Beterlopenwinkel. Hier worden de Meindl schoenen ambachtelijk bij je opgemeten, zodat je verzekerd bent van een perfecte en fijne pasvorm. Met de schoenen van Meindl haal je altijd een stukje klasse in huis.

Weinig tijd? Bestel nieuwe Meindl schoenen in de webshop van de specialist

Je hebt nieuwe wandelschoenen nodig voor je volgende wandelvakantie. Eigenlijk heb je daarvoor geen tijd om nog winkel na winkel af te struinen naar het juiste model. Geen zorgen, bij In der Maur Beterlopenwinkel bestel je eenvoudig en snel Meindl schoenen in de webshop. Binnen 2 tot 4 werkdagen heb je de schoenen al binnen. Probeer de schoenen goed uit in huis, loop er bijvoorbeeld een paar keer goed de trap mee op en af. Door de specifieke bewegingen van je voeten weet je zeker of de pasvorm aansluit. Meindl schoenen hoeven niet ingelopen te worden, dus je bent meteen klaar om op pad te gaan!

Een ruim assortiment Meindl schoenen bij de specialist

Zijn je oude wandelschoenen versleten of gewoon aan vervanging toe? Dan loont het op het ruime aanbod te bekijken met daaronder veel Meindl schoenen, van In der Maur Beterlopenwinkel. Hier vind je wandelschoenen in de categorieën A, A/B en B, van vlakke ondergrond tot aan steilere paden. De profielzolen van de Meindl schoenen zorgen ervoor dat je niet uitglijdt. Kies tussen een Gore-Tex of lederen binnenvoering, net wat je het fijnst vindt lopen. De schoenen met Gore-Tex zijn 100% waterdicht, waardoor je voeten droog blijven als je op modderige paden loopt. Ga je op vakantie? Dan is de Meindl Capri sandaal een heerlijk alternatief voor je wandelschoenen!