Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Particuliere dienstverlening

Moeite, tijd en geld besparen door online te scheiden

Wanneer jij en je partner hebben besloten dat het beter is om te gaan scheiden, ga je natuurlijk op zoek naar een manier van scheiden die gemakkelijk is. Je komt dan al snel uit bij Echtscheidingswinkel. Deze partij biedt de mogelijkheid tot online scheiden aan. Dit is een manier van scheiden die jou en je (ex)partner moeite, tijd en geld bespaart. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan verder.

Al het regelwerk wordt uit handen genomen

Echtscheidingswinkel neemt al het regelwerk uit jullie handen wanneer jullie hen inschakelen voor ondersteuning bij online scheiden. Wanneer jullie samen de aanvraagformulieren hebben ingestuurd, wordt er met jullie beiden contact opgenomen. Dit is noodzakelijk om alle gegevens en keuzes omtrent de scheiding vast te leggen. Het op schrift zetten van de afspraken omtrent de scheiding, zoals over eventuele kinderen, een woning, geld en dergelijke wordt gedaan door Echtscheidingswinkel. Zij zorgen tevens voor de alimentatieberekening en zorgen ervoor dat de advocaat de stukken voor de rechtbank opstelt. Vervolgens wikkelt de rechtbank de scheiding af en schrijft Echtscheidingswinkel jullie scheiding in bij de gemeente. Hierna is de scheiding rond en kunnen jullie beiden volledig jullie eigen weg gaan in de toekomst.

Vraag direct een gemakkelijke scheiding aan

Je ziet: online scheiden verloopt gemakkelijk en de kosten zijn vaak ook laag. Dit komt omdat er in de meeste gevallen subsidie kan worden aangevraagd en je in elk ander geval profiteert van een vast laag bedrag. Via de website van Echtscheidingswinkel kan je direct een aanvraag indienen voor online scheiden. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst contact met hen op te nemen voor meer informatie over de online scheidingsprocedure. Ze beantwoorden graag alle vragen die je hebt en voorzien je van meer informatie. Zo kan jij een weloverwogen beslissing nemen, wat wel zo belangrijk is bij een impactvolle gebeurtenis als een scheiding.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/