Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Aanbiedingen

4 krukjes om te overwegen voor in je interieur

Bij het vinden van de perfecte kruk voor in jouw interieur is het belangrijk om rekening te houden met zowel stijl als functie. Heb je een kruk nodig die je gemakkelijk kunt verplaatsen, of eentje die op één plaats blijft staan? Voor wat voor soort esthetiek ga je? Dit zijn allemaal belangrijke factoren om in gedachten te houden bij het kopen van krukken. Om je opties te beperken, Lees je hier een lijst van 4 verschillende krukken, elk gemaakt van verschillende materialen, om aan verschillende behoeften te voldoen.

 

Houten krukken

Houten krukjes zijn klassiek en tijdloos. Ze doen het goed in zowel formele als informele settings en kunnen gemakkelijk op- of afgekleed worden. Als je een kruk zoekt die vaak gebruikt zal worden, dan is een houten kruk een goede keuze, want ze zijn duurzaam en gaan lang mee. Afhankelijk van het soort hout zijn ze ook vrij gemakkelijk te onderhouden – veeg ze na gebruik af met een vochtige doek en laat ze niet in de regen staan.

 

Metalen krukken

Net als houten krukjes kunnen ook metalen krukjes zowel in een formele als informele setting werken. Ze zijn over het algemeen minder duur dan houten krukken en zijn vaak lichter en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor ze een goede keuze zijn als je extra zitplaatsen zoekt die gemakkelijk kunnen worden opgeborgen als ze niet worden gebruikt. Metalen krukken zijn er ook in verschillende afwerkingen, zodat je er een kunt vinden die het beste bij je ruimte past.

 

Kunststof krukken

Plastic krukjes zijn ideaal als je op zoek bent naar iets kleurrijks en leuks. Ze zijn zeer budgetvriendelijk en worden vaak gebruikt als tijdelijke of wegwerpstoelen voor zaken als feesten of openluchtevenementen. Ze kunnen echter ook goed werken als permanente zitplaatsen in kinderkamers of speelzalen – let wel op de gewichtslimiet voordat je ze koopt, want sommige plastic krukjes kunnen zwaardere volwassenen niet dragen. Plastic krukjes zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken – gewoon afvegen met water en zeep.

 

Vind de perfecte kruk!

Er is geen tekort aan opties als het gaat om het vinden van de perfecte kruk voor je huis. Met zoveel materialen, stijlen en kleuren om uit te kiezen, is het belangrijk om bij je keuze rekening te houden met zowel je behoeften als je esthetiek. Ben je op zoek naar krukken of hockers? Neem dan een kijkje op de website van Sfeer.nl.

https://www.sfeer.nl/