Agrarische groeimogelijkheden

Mijnwebpartner

Een boer heeft veel verschillende taken op een boerderij, zo is hij vaak verantwoordelijk voor het gehele proces, dit zorgt ervoor dat hij of zij constant aan het werk is. Ook als de boer vee heeft of andere levende dieren, is het moeilijk om deze een dag niet te verzorgen, om die reden heeft een boer dan ook weinig vrije tijd. Zo si het voor hem vaak onmogelijk om op vakantie te gaan, wel is het mogelijk dat hij een tijdelijke vervanger heeft voor het werk dat verricht moet worden. Daarom lijkt het altijd dat boeren constant aan het werk zijn, maar dit kan dan ook niet anders.

Om een betere onderneming te krijgen zijn boeren vaak bezig om de processen te verbeteren, zo is er door de komst van de automatische hulpmiddelen veel veranderd. Een boer kan nu veel meer produceren in minder tijd, dit maakt het ook mogelijk om meer aan te schaffen om de boerderij verder te verbeteren. Tevens kan de boer nu in de tussen tijd dat de hulpmiddelen bezig zijn, zijn tijd gebruiken voor andere dingen. Een voorbeeld van tijdverdrijf kan zijn dat hij zijn administratie op orde maakt. Want boeren moeten zich vaak houden aan bepaald quota.

Het is belangrijk dat de boer zijn quota haalt, het is ook mogelijk om deze te verhogen. Als boeren dit echt willen zullen ze eerst op zoek moeten gaan naar informatie en advies. Een partij die veel kennis heeft over de agrarische sector is wijsman, zij hebben veel ervaring op het gebied van veehouderij en ook weten zij vaak goed advies te geven. Maar zij geven niet alleen advies, zij zijn ook verkoper van materialen om de stal een stuk koe vriendelijker te maken. Tevens bieden zij producten aan waar de boer ook iets aan heeft, een voorbeeld hiervan is de voorkoeler, deze koeler koelt het melk vanuit de koe direct.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/

About

View all posts by