Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Aanbiedingen

Hoe kan je je score het beste bijhouden?

Hoe kan je je score het beste bijhouden?

Darten is in Nederland een relatief grote sport. Dat is uiteraard in grote mate te danken aan onze toppers, zoals Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Deze beide heren hebben de afgelopen jaren vele toernooien weten te winnen. Daarbij zaten vele Nederlanders aan de buis gekluisterd. Te hopen op wéér een 180, een zeer zeldzame 9 darter of een prachtige uitgooi.

Als je zelf ook er van houdt om een pijltje te gooien, zal je ongetwijfeld met het volgende te maken hebben. Hoe hou je je score het beste bij? Niet iedereen is namelijk in staat om dit met hoofdrekenen te doen. Zeker voor spelers die een hoog ritme willen gooien; zij kunnen/willen niet continue wachten totdat de rekensom voltooid is.

Mobiele app

Wij zijn daarom voorstander van handige apps. Deze apps kan je op je telefoon downloaden en vervolgens gebruiken gedurende het darten. Met deze apps kan je je beginscore (normaliter 501), het aantal legs en de namen van de twee spelers invullen. Vervolgens dien je na elke beurt in te vullen wat je gegooid hebt. De app rekent vervolgens zelf uit wat de resterende score is én hoe je dit het snelste uit kan gooien. Hoe handig is dat?

Elektrisch dartbord

Een andere mogelijkheid is om een elektrisch dartbord aan te schaffen, bijvoorbeeld bij Mcdartshop. Met een elektrisch dartbord word je score automatisch berekend, waardoor je zelf dus 0,0 moeite hoeft te doen. Het enige wat jij hoeft te doen, is het pijltje op de juiste plek te gooien.

Ook kan je bij Mcdartshop handige tools kopen, bijvoorbeeld de Dartsmate Chalkie. Dit is een elektronisch scorebord dat de score aangeeft, het gemiddelde bij houdt en ook kan je de 40 meest recente scores terug vinden. Hoe prettig is dat?

 

https://www.dartsplaza.nl