Mijnwebpartner Artikel Blog
Zakelijke dienstverlening

Hier slaagt u zeker wanneer u tapijt in uw kantoor wilt leggen

Tapijt is steeds vaker terug te vinden in kantoren. Niet alleen omdat het mooi staat, maar ook omdat het geluiddempend werkt. Voor het mooiste tapijt in uw kantoor gaat u naar Enzovoort BV. Hier vindt u de uitgebreide collectie van Milliken Nederland. Milliken Carpet is onderdeel van Milliken Company, één van ‘s werelds grootste innovatieve organisaties die zich richt op kwaliteit en duurzaamheid. Ze beschikken over een eervolle notering op de “World’s Most Ethical Companies”-lijst, vooral vanwege hun sterke bijdrage aan een duurzame wereld. Zo kunt u er dus op rekenen dat een tapijt van Milliken Nederland zeker een kwalitatieve en duurzame aanwinst is voor uw kantoor. Op de website van Enzovoort BV vindt u diverse vloerbedekkingen die geschikt zijn voor kantoorruimtes. Doe direct inspiratie op en ontdek hoe u met een tapijt van deze aanbieder de ruimte van uw kantoor nieuw leven inblaast!

Tapijttegels met akoestische backing

Het probleem van een kantoor, en zeker van een grote kantoorruimte, is dat het vaak hol klinkt. Vooral wanneer er bijna niemand aanwezig is, is dit het geval. Is er wel weer iemand aanwezig? Dan heeft men vaak last van galm tijdens gesprekken en geroezemoes in de ruimte. Dit is uiteraard niet goed voor de concentratie van medewerkers die gewoon in alle rust hun werk willen doen. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost middels het leggen van een speciaal tapijt in uw kantoor. Dit geldt vooral voor een tapijt van Milliken Nederland, want dit is voorzien van een akoestische backing, zodat deze galm niet meer ontstaat wanneer er geluid wordt gemaakt door de mensen die in de ruimte aanwezig zijn. Het tapijt kan in uw kantoor worden aangebracht door middel van tapijttegels.

Voeg een prachtige vloerbedekking toe aan uw kantoor

Kies voor een tapijt van Milliken Nederland voor uw kantoor bij Enzovoort BV en voeg op deze manier een uniek vloerdesign toe aan uw werkruimte! De tapijtsoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd een geschikte vloerbedekking voor uw kantoorruimte beschikbaar is. Bekijk het assortiment op de website van Enzovoort BV en maak uw keuze, eventueel met behulp van deskundig advies!

https://enzovoortbv.nl/