Een ruim assortiment met nieuwe en tweedehands machines van Frey

Mijnwebpartner

Goedwerkende machines zorgen ervoor dat de processen soepeler verlopen – dat kan iedere ondernemer u wel vertellen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor machines van een bijzonder goed merk, zoals Frey. Deze Duitse krachtpatsers onder de vul- en vacuümmachines zijn wereldwijd bekend en staan garant voor uitzonderlijke kwaliteit. Met andere woorden, van een Frey machine heeft u bijna een ondernemend leven lang plezier! Bovendien heeft u een jaarlijkse lage afschrijving, waardoor de machine veel waard blijft. Mocht u dus het model willen vernieuwen, kunt u de huidige machines nog tegen een mooie prijs verkopen.

Waar kunt u terecht voor goede machines als voedselverwerkers en vulmachines?

Visser Goes B.V. is gespecialiseerd in de in- en verkoop van machines voor de voedselverwerkende industrie. U leest het goed, bij deze specialist bent u niet alleen op de juiste plaats om nieuwe machines aan te schaffen. U vindt hier de beste tweedehands vacuümmachines tegen zeer scherpe prijzen. Denk bijvoorbeeld aan het model F50 of F60 vulmachine van Frey waarmee u vacuüm vult in gelijke delen. Natuurlijk vertellen de medewerkers van Visser Goed B.V. u alles over de verschillende modellen en vergelijken zij deze graag voor u. Zo weet u zeker dat u altijd een machine van Frey aanschaft die aan al uw wensen en specificaties voldoet. Voor slagerijen tot de detailhandel, deze specialisten raden ieder bedrijf in de voedselverwerkende industrie een machine van Frey aan!

Altijd de beste machine aanschaffen

Met de hulp van de specialisten bij Visser Goes B.V. bent u altijd verzekerd van een passend technisch antwoord voor uw probleem of vraagstuk. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om de beschikbare occasions op de website te bekijken, maar ze staan ook op locatie in Goes. Alle machines zijn gecontroleerd en gereviseerd door bekwame monteurs, zodat u altijd een machine van goede kwaliteit aanschaft. Heeft u vragen of wilt u advies over de aanschaf van een vul- of vacuümmachine? Neem dan direct contact op. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

https://www.vissergoes.nl/

About

View all posts by